Închide meniul

Roy Makaay: ”Când am plecat de la Deportivo am stat patru sau cinci zile singur într-un hotel!”

Cătălin Oprișan Publicat: 1 aprilie 2021, 12:16

Roy Makaay: ”Când am plecat de la Deportivo am stat patru sau cinci zile singur într-un hotel!”

Hepta

Roy a ajuns la Bayern, dar recunoaște că a petrecut la Depor cele mai frumoase clipe

  • Olandezul a marcat 96 de goluri la trupa iberică, în 171 de meciuri
  • La Bayern a avut cifre la fel de bune, 102 goluri în 178 de meciuri

În patru ani de zile, vreme cât a evoluat la Deportivo, Roy Makaay a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători din istorie, mai ales că a punctat de 96 de ori în 171 de meciuri. ”Gheata de Aur” din 2003 a fost transferată, apoi, la Bayern Munchen. Cu toate că pare greu de crezut, Roy n-a fost atât de bucuros când a plecat din La Coruna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Deportivo a fost extrem de insistentă în timpul negocierilor. Când totul părea perfectat, mai apărea o solicitare în plus. Îmi aduc aminte că am ajuns la Munchen, am trecut vizita medicală, dar Uli Hoeness mi-a spus că încă nu mă poate prezenta. Am stat, singur, patru sau cinci zile într-o cameră de hotel, ascuns, pentru că Deportivo cerea o sumă mică, ceva cu o diferență de la indemnizația de formare”, își aduce aminte olandezul. ”Stăteam și vedeam cum campionatul începe fără mine, situația ce nu-mi convenea. Trecuseră câteva etape din Bundesliga, voiam deja să mă întorc. Deportivo nu mă utilizase în nicio partidă de dinaintea sezonului, ca nu cumva să mă accidentez. Așadar nici nu mă pregătisem, nici nu jucam!”

Barcelona și Valencia l-au dorit!

Reclamă

Makaay n-a vrut să părăsească Spania, după episoadele Tenerife și La Coruna. Bayern a început să-i dea târcoale după prima partidă din Champions League, faza grupelor, când Makaay le-a marcat germanilor trei goluri într-un 3-2 pentru iberici, chiar pe ”Olympiastadion”. ”Atunci, Hoeness doar m-a felicitat, dar, după câteva săptămâni m-a sunat și mi-a spus că există interes pentru mine. Apoi am vorbit cu Rummenigge. Barcelona și Valencia au intrat pe fir, au discutat cu impresarul meu, dar Bayern a fost singura care a îndeplinit toate exigențele celor de la Depor”.

”Am avut o perioadă senzațională la Deportivo și mă doare s-o văd unde este acum, în Segunda B. Un dezastru!”

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee