Închide meniul

Ruptura e totală! Messi refuză să vină şi la testul pentru coronavirus, iar Barcelona nu renunţă la clauza de 700 de milioane de euro: "Am văzut contractul şi e clar!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 20:49

Ruptura e totală! Messi refuză să vină şi la testul pentru coronavirus, iar Barcelona nu renunţă la clauza de 700 de milioane de euro: "Am văzut contractul şi e clar!"

Profimedia

Leo Messi a cerut să plece de la Barcelona

Cererea lui Messi de a pleca de la Barcelona e anunţul care a zguduit lumea fotbalului. Starul argentinian a cerut clubului să îl lase să plece gratis, deşi contractul îi expiră la anul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema este că Messi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, la care Barcelona nu vrea să renunţe. 

Messi putea pleca gratis de la Barcelona în acest sezon, dacă se folosea de o altă clauză din contract care îi permitea să îşi rezilieze unilateral înţelegerea, aşa cum vrea acum. Acea clauză a expirat în luna iunie. Messi mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2021.

Fostul preşedinte al Barcelonei, Joan Gaspart, spune că Messi nu poate pleca, sub nicio formă, fără niciun ban în acest moment. Şi chiar a dat detalii din contractul starului argentinian. 

"Nu poate. Eu am văzut contractul şi este foarte clar. Clauza expira în luna iunie, nu există cale de întoarcere. Prefer să plece la anul. Aici decide clubul, nu jucătorul! Îl iubesc pe Messi, dar iubesc mai mult Barcelona! Să se plătească acea clauză şi asta e. Să rămâi fără Messi pentru o sumă mai mică decât clauza lui e mai umilitor decât acel 2-8" a explicat Joan Gaspart, pentru Radio MARCA.

Reclamă

Şansele ca Messi să revină la sentimente mai bune faţă de actualul club sunt minime. Argentinianul a anunţat că nu se va prezenta nici la testul pentru coronavirus, care este programat pentru ziua de luni. 

Posibilele destinaţii ale lui Leo Messi

Trei cluburi din Europa sunt favorite să îl transfere pe Messi. Este vorba de Inter Milano, Manchester City şi PSG. Pe fir pot intra şi alte echipe care îl pot plăti regeşte pe Messi. Este vorba de Manchester United sau Chelsea. 

Leo Messi a scris istorie la Barcelona

Lionel Messi este din 2004 la echipa mare a Barcelonei şi a bătut aproape toate recordurile catalanilor. A ajutat-o pe Barcelona să câştige 10 titluri, 6 Cupe ale Spaniei şi patru trofee ale UEFA Champions League. În ultimul sezon din La Liga, Messi a înscris 25 de goluri şi a fost cel mai bun marcator din Spania.

Reclamă 4 / 0/3
  • 634 de goluri în 731 de meciuri a marcat Messi pentru Barcelona
  • 16 sezoane a jucat Messi pentru catalani
  • 33 de trofee a câştigat Messi în tricoul Barcelonei
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și