Închide meniul
Foto

Rusia a invadat Ucraina | Imagini sfâșietoare! Ucrainenii Mykolenko și Zinchenko s-au îmbrățișat în lacrimi pe teren. Mesajul afișat de jucătorii lui Everton și Manchester City

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 21:06

Mykolenko și Zinchenko, emoționanți după războiul din Ucraina

Mykolenko și Zinchenko, emoționanți după războiul din Ucraina

Profimedia

  •  Ucrainenii Mykolenko și Zinchenko s-au îmbrățișat în lacrimi pe teren
  • Mesajul afișat de jucătorii lui Everton și Manchester City

Cei doi fotbaliști ucraineni s-au întâlnit la încălzire și s-au îmbrățișat emoționați, preț de secunde bune, la centrul terenului. Mykolenko și Zinchenko au izbucnit în lacrimi, iar imaginile surprinse de camerele TV au sensibilizat o lume întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Ucrainenii Mykolenko și Zinchenko s-au îmbrățișat în lacrimi pe teren

 

Reclamă

Jucătorii celor două formații și-au arătat suportul față de colegii lor ucraineni. Fotbaliștii lui Everton au pătruns pe gazon cu steaguri ale Ucrainei, în timp ce jucătorii de la Manchester City au purtat tricouri cu mesajul „NO WAR”,  în semn de protest față de războiul inițiat de Rusia.

Reclamă

Cel puţin 198 de ucraineni – inclusiv trei copii – au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, anunţă sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP.
Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Era neclar dacă Ministerul ucrainean al Sănătăţii face doar bilanţul victimelor civile.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Wojciech Szczesny nu mai vrea să joace împotriva Rusiei

Polonia și Rusia ar fi trebuit să fie adversare pe 24 martie, la Moscova. Polonia „nu intenţionează să joace meciul de baraj” pentru Cupa Mondială împotriva Rusiei, programat la 24 martie, la Moscova, din cauza invaziei Ucrainei de către trupele ruse, a anunţat, sâmbătă, preşedintele federaţiei poloneze pe Twitter.

Goalkeeper-ul lui Juventus, căsătorit cu ucraineanca Marina Luczenko-Szczesna, a transmis un mesaj tulburător pe rețelele sociale. Nu ia în calcul să îi aibă adversari pe fotbaliștii care „reprezinte valorile și principiile Rusiei”.

Reclamă 4 / 0/3

Soția mea s-a născut în Ucraina, există sânge de ucrainian care curge prin venele fiului meu, o parte din familia noastră este încă în Ucraina, mulți dintre angajații mei sunt ucrainieni și sunt cu toții niște oameni minunați. Să văd suferința de pe fețele lor și frica pentru țara lor m-a făcut să realizez că nu pot să stau cu mâinile în sân și să mă prefac că nimic nu s-a întâmplat.

În momentul în care Putin s-a decis să invadeze Ucraina, el a declarat război nu doar Ucrainei, ci și valorilor Europei. Libertate, independență, dar, mai presus de toate, pace.

Pe 24 martie am fi trebuit să jucăm împotriva Rusiei în play-off-ul Campionatului Mondial din Qatar. Chiar dacă inima mi se rupe când spun asta, conștiința nu mă va lăsa să joc. Să îmi reprezint țara este cea mai mare onoare din cariera unui fotbalist, dar este vorba și de o alegere.

Refuz să joc împotriva fotbaliștilor care își aleg să reprezinte valorile și principiile Rusiei! Refuz să mă aflu pe gazon îmbrăcat în culorile țării mele și să ascult imnul național al Rusiei!”, a transmis Wojciech Szczesny prin intermediul contului său de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024