Închide meniul

Ryan Giggs, găsit vinovat pentru violenţă domestică! Riscă să stea după gratii 6 luni. Selecţionerul Ţării Galilor, OUT de la EURO

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 16:45

Ryan Giggs, găsit vinovat pentru violenţă domestică! Riscă să stea după gratii 6 luni. Selecţionerul Ţării Galilor, OUT de la EURO

Profimedia

Ryan Giggs

Legenda lui Manchester United a fost găsită de agresiune, după ce le-a bătut anul trecut pe Kate Greville, fosta lui iubită, dar şi pe o altă femeie. Giggs riscă să stea după gratii pentru 6 luni, pedeapsa maximă, dar poate scăpa cu o amendă de aproape 6.000 euro. Acesta va fi judecat pe 28 aprilie, informează Skynews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ryan Giggs, OUT de la EURO 2020

După scandalul monstru în care a fost implicat, naţionala Ţării Galilor a decis ca Giggs să nu stea pe banca echipei în preliminariile CM din 2022. De asemenea, acesta a fost exclus de la EURO 2020. Robert Page va fi selecţionerul galezilor.

"Federaţia de Fotbal din Țara Galilor a fost înştiinţată de Procuratura Crown, după acuzarea lui Ryan Giggs, managerul echipei naționale masculine.

În lumina acestei decizii, Federaţia poate confirma că Robert Page își va asuma rolul de manager al echipei naționale masculine pentru turneul EURO 2020 din această vară. Va fi asistat de Albert Stuivenberg", se arată în comunicatul emis de naţionala Ţării Galilor, citat de Goal.com.

Ryan Giggs are 64 de victorii pentru naționala galeză și o carieră strălucitoare cu Manchester United, unde a câștigat 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, patru Cupe FA și trei Cupe ale Ligii.

Reclamă

Ryan Giggs, scandal monstru în miez de noapte! A fost arestat pentru violență domestică

Anul trecut, Ryan Giggs a fost arestat sub acuzații de violență domestică. Poliția ar fi fost chemată după o atenționare referitoare la un scandal în care au fost implicați Giggs și iubita sa, Kate Greville. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit în mod constant încă din 2017.

”O femeie în jurul vârstei de 30 de ani a fost găsită cu răni minore, dar nu a avut nevoie de tratament”, este declarația poliției generale din orașul Manchester, conform cotidianului britanic The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

”Un bărbat de 46 de ani a fost arestat sub acuzații de atac asupra altei persoane”, mai notau englezii. Giggs ar fi plătit cauțiunea cerută deoarece a fost văzut plecând de la secția de poliție în ziua următoare. În urmă cu câţiva ani, Ryan Giggs a fost în centrul unui scandal monstru cu fratele său. Fostul star al lui United a avut o relaţie de ani de zile cu fosta sa cumnată. 

Recomandări
  • Ryan Giggs, vinovat pentru violenţă domestică
  • Legenda lui Manchester United riscă să stea după gratii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și