Închide meniul

S-a aflat cât costă saltelele "anti-coronavirus". Lionel Messi şi-a umplut toată casa cu ele pentru a scăpa de griji

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2020, 13:49

S-a aflat cât costă saltelele "anti-coronavirus". Lionel Messi şi-a umplut toată casa cu ele pentru a scăpa de griji

Instagram Lionel Messi

Lionel Messi a luat o decizie importantă

Conform specialiştilor, acestea distrug, în proporţie de 99.84% orice virus, inclusiv cel care a dat totul peste cap în ultimele luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi doarme pe saltele care distrug coronavirusul 

Saltelele sunt fabricate de o companie din Spania şi, prin intermediul nanoparticulelor aflate pe ţesătură, elimină virusurile într-un timp record. După ce o persoană infectată stă pe ea, e nevoie de numai patru ore pentru a se elimina orice urmă de Covid-19. Riscul de răspândire dispare astfel.

Conform investigaţiilor făcute de The Sun, saltelele refoluţionare costă aproximativ 900 de lire sterline (n.r. 1000 de euro). Sunt şi modele mai scumpe, care au încorporat un sistem de masaj prin vibraţii, dar şi posibilitatea de a încălzi picioarele.

Starul Barcelonei a făcut donaţii importante în timpul pandemiei. A ajutat două spitale din ţara natală cu aproximativ o jumătate de milion de euro. A acceptat şi diminuarea salariului uriaş pe care îl are la vicecampioana Spaniei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și