Închide meniul

S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Care va fi primul adversar al starului lusitan, la noua echipă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 8:18

Reclamă
S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Care va fi primul adversar al starului lusitan, la noua echipă

S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo/ Profimedia

S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Starul lusitan va disputa primul meci pentru noua sa echipă pe 22 ianuarie, după ce a fost oficial înregistrat la trupa saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo nu a putut evolua în primul meci al lui Al-Nassr, de după transferul său. Atacantul portughez este nevoit să-şi ispăşească o suspendare de două etape, suspendare primită pe vremea când evolua pentru Manchester United.

S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va debuta în campionatul Arabiei Saudite duminică, 22 ianuarie, a anunţat sâmbătă AFP, conform unei surse apropiate de clubul Al-Nassr.

Ronaldo (37 de ani) va putea să evolueze la Al-Nassr după ce gruparea saudită a reziliat, de comun, acord, contractul cu jucătorul camerunez Vincent Aboubakar, pentru a se putea alinia regulilor stabilite de Federaţia de fotbal din Arabia Saudită, conform cărora cluburile nu pot avea mai mult de opt jucători străini în lot.

Cristiano Ronaldo are de efectuat şi două etape de suspendare, una dintre ele efectuând-o deja în partida cu Al-Taee, şi va urma cea cu Al Shabbab. Atacantul portughez urmează să fie disponibil pentru meciul cu Al Ettifaq, din data de 22 ianuarie.

Reclamă

La primul meci de după transferul lui Cristiano Ronaldo, fanii lui Al-Nassr au umplut arena. Toate cele 25.000 de bilete au fost epuizate la partida cu Al Taee, deşi se ştia că starul lusitan nu poate evolua. Astfel, este de aşteptat ca atmosfera de la partia din 22 ianuarie să fie una incendiară.

Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo, în timpul partidei lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost surprins antrenându-se, chiar în timp ce noua sa echipă își disputa meciul cu Al-Taee. Deși în prima repriză starul lusitan și-a aplaudat colegii, la primul gol, din tribunele arenei, la al doilea a făcut același lucru, însă de pe bicicletă.

Atacantul portughez a urmărit repriza secundă a partidei dintre Al-Nassr și Al-Taee în timp ce făcea puțină mișcare, semn că vrea să revină cât mai în forță pe teren. În momentul în care Talisca a marcat și golul secund, în repriza a doua, starul lusitan a început să aplaude, însă fără să se oprească din pedalat.

Reclamă 4 / 0/3

Videoclipul a fost postat de cei de la Al-Nassr, pe rețelele sociale, acolo unde a devenit viral imediat. 6,5 milioane de oameni l-au văzut pe CR7, în timp ce peste 100.000 au apreciat postarea saudiților.

Chiar și fără Cristiano Ronaldo în teren, Al-Nassr nu a avut emoții în partida cu Al-Taee. Saudiții s-au impus cu 2-0, grației dublei reușite de Talisca. Trupa lui CR7 rămâne lider în prima ligă din Arabia Saudită, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și