Închide meniul

S-a decis viitorul lui Mauro Icardi. Atacantul nu se mai întoarce la Inter. Cea mai mare sumă plătită pe timpul pandemiei!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 7:42

S-a decis viitorul lui Mauro Icardi. Atacantul nu se mai întoarce la Inter. Cea mai mare sumă plătită pe timpul pandemiei!

Profimediaimages

Mauro Icardi va fi transferat definitiv de PSG

În urma negocierilor din aceste zile, se pare că oficialii clubului din Serie A au acceptat să oficializeze tranzacţia în schimbul a 55 de milioane de euro. Este suma maximă care a fost dispusă să o plătească PSG, pe timpul pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Icardi, aproape de a rămâne la PSG

Conform jurnaliştilor de la L'Equipe, Inter a acceptat chiar şi o sumă mai mică pentru a scăpa de atacantul care a stricat atmosfera în vestiar. Icardi a fost în conflict cu conducătorii echipei, dar şi cu fanii nerazzurrilor.

"Un acord nu este departe. E vorba de aproximativ 55 de milioane de euro, dar există în continuare tot felul de bonusuri care ar putea fi plătite de PSG", se anunţă în sursa citată. Şi soţia lui Mauro, Wanda Nara, a lăsat de înţeles că situaţia pare a fi rezolvată.

"Am făcut o treabă bună, acum așteptăm vești excelente. Urmează în curând un nivel superior. Au revoir (n.r. la revedere)", a fost anunţul făcut de Wanda Nara pe Instagram.

Icardi este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt. El a înscris 20 de goluri în 31 de meciuri pentru PSG în acest sezon şi a câştigat, în Franţa, primul titlu din carieră. Argentinianul a jucat timp de şase ani pentru Inter, echipă cu care mai avea contract până pe 30 iunie 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și