Închide meniul

S-a panicat Mourinho când a auzit că poate juca cu Botoșani? Ioan Becali: "M-a sunat imediat după tragere"

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 9:05

Reclamă
S-a panicat Mourinho când a auzit că poate juca cu Botoșani? Ioan Becali: "M-a sunat imediat după tragere"

DPA Images / Ian Walton via Hepta

Jose Mourinho

Botoșani – Tottenham poate fi cel mai tare meci din România în 2020. Moldovenii lui Croitoru pot da peste starurile lui Mourinho în drumul spre grupele Europa League. Portughezul s-a interesat la prietenii români de echipa lui Croitoru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a sunat Mourinho imediat după tragerea la sorți. M-a întrebat ce echipă e Botoșani, cum joacă. I-am zis să fie atent, că se joacă un singur meci.

A fost o discuție interesantă. A doua zi după tragere m-a sunat, el crede că îi scoate ușor pe Plovdiv și că Botoșani trece de turul doi”, a dezvăluit Giovanni Becali la Digi Sport.

Unde va juca FC Botoșani cu Tottenham dacă trece de macedonenii de la KF Shkendija

Vești proaste pentru Valeriu Iftime și FC Botoșani înainte de posibila întâlnire cu Jose Mourinho și Tottenham din turul trei preliminar al Europa League.

Stadionul din Botoșani nu reușește să bifeze toate cele necesare pentru a găzdui un meci de o asemenea anvergură, astfel că un potențial meci ar urma să fie jucat pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și