Închide meniul

S-a scris istorie! Gavi, noul star al Barcelonei, titular în Italia – Spania. Mijlocaşul de 17 ani, performanţă uriaşă pentru „La Roja”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2021, 21:36

S-a scris istorie! Gavi, noul star al Barcelonei, titular în Italia – Spania. Mijlocaşul de 17 ani, performanţă uriaşă pentru „La Roja

Gavi, titularizat de Luis Enrique în Italia - Spania

Profimediaimages

  • Gavi, titular în Italia – Spania
  • Performanţa uriaşă obţinută de mijlocaşul de 17 ani

Pablo Martin Paez Gavira, cunoscut Gavi, a scris astfel o pagină de istorie la naţionala care a câştigat trei titluri europene şi ediţia din 2010 a Campionatului Mondial. A devenit cel mai tânăr debutant din istoria primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gavi, ajutat de Luis Enrique să scrie istorie

Gavi are numai 17 ani şi 62 de zile. Trimis pe teren încă din primul minut al meciului de pe Giuseppe Meazza, noul star al Barcelonei a doborât un record stabilit în 1936! Angel Zubieta debuta atunci la 17 ani şi 284 de zile.

Reclamă

Promovat de Ronald Koeman de la La Masia, Gavi a jucat deja 276 de minute în La Liga. A fost titular în trei dispute ale grupării blaugrana şi a reuşit să se facă remarcat. Puştiul minune al Barcelonei a fost în primul 11 şi în derby-ul cu Atletico, pierdut de echipa sa cu 0-2.

„La Roja” încearcă să îşi ia revanşa în faţa Italiei pentru eliminarea din semifinalele EURO 2020. Pe 6 iulie, Squadra Azzurra reuşea să se impună la lovituri de departajare. Tot la penalty-uri o învingea şi pe Anglia şi punea mâna pe marele trofeu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Fotbal • 27 mart., 18:20
FOTO
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Spania - Columbia 0-1
AntenaPLAY • 23 mart., 0:52
Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol