Închide meniul

S-a tras ţintarul în Spania! Când se va juca primul El Clasico al noului sezon

Gal Dorin Publicat: 31 august 2020, 17:52

Reclamă
S-a tras ţintarul în Spania! Când se va juca primul El Clasico al noului sezon

profimediaimages

Leo Messi în timpul unui meci cu Real Madrid

În ultimele două sezoane, primul dintre cele două meciuri s-a jucat de fiecare dată pe Camp Nou şi se va întâmpla la fel şi în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima manşă se va disputa pe 25 octombrie pe terenul Barcelonei, în timp ce returul va avea loc pe renovatul Santiago Bernabeu pe 11 aprilie.

El Clasico fără Messi şi Ronaldo

Plecarea iminentă a lui Messi de la Barcelona ameninţă şi importanţa El Clasico, mai ales că ar fi prima partidă după 15 ani în care argentinianul nu îmbracă tricoul grupării blaugrana.

Leo confirmă din ce în ce mai mult zvonurile, după ce astăzi nu s-a prezentat la reunirea oficială a lotului şi a ales în schimb să meargă la, cel mai probabil, petrecerea de adio a lui Luis Suarez, care va pleca şi el de pe Camp Nou.

Mai mult, transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus va face ca cele două derby-uri din acest an să fie urmărite diferit de fani, din moment ce rivalitatea Messi-Ronaldo a fost întotdeauna o atracţie principală.

Reclamă
Reclamă

Ce mai aduce prima etapă din La Liga

Prima etapă a campionatului spaniol va aduce câteva meciuri extrem de interesante.

Derby-ul Valencia – Levante se va disputa încă din prima zi. Real Sociedad, cu David Silva în prim plan, deschide sezonul cu Valladolid, iar Real Madrid va juca cu Getafe, fosta echipă a lui Gică Craioveanu. Barcelona va avea meci cu Elche.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și