Închide meniul
VIDEO

S-au bucurat degeaba! Real Oviedo – de la extaz la agonie, în câteva secunde

Antena Sport Publicat: 30 mai 2022, 13:45

  • Real Oviedo au ratat play-off-ul de promovare în La Liga
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ultima etapă din a doua divizie din Spania s-a disputat duminică, iar cei de la Real Oviedo au trecut de la extaz la agonie, în doar câteva secunde. Jucătorii echipei pentru care a evoluat, în trecut, și Marius Lăcătuș s-au bucurat degeaba. Aceștia au crezut preț de câteva secunde că au prins un loc la barajul de promovare în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Oviedo era în luptă directă cu Girona, pentru un loc la barajul de promovare. Oviedo s-a impus cu 3-2, în fața celor de la Ibiza, și așteptau un pas greșit al celor de la Girona, pe terenul celor de la Burgos, încheiat 0-0.

Reclamă

Real Oviedo – de la extaz la agonie

Imediat după ce Real Oviedo s-a impus, pe stadion s-a auzit că cei de la Burgos s-a impus cu 1-0. Jucătorii au început să se bucure, dar, imediat după și-au verificat telefoanele și au văzut că cei de la Girona au terminat la egalitate.

Girona a prins un loc pentru barajul de promovare în La Liga, datorită rezultatului din meciul direct. Ambele echipe au încheiat sezonul cu 68 de puncte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham
La Liga • 11 feb., 15:19
Probleme pentru Real Madrid, după accidentarea lui Jude Bellingham! Cât va lipsi starul englez
Jude Bellingham a suferit o entorsă horror, dar a marcat chiar şi "într-un picior"
La Liga • 10 feb., 21:18
Jude Bellingham a suferit o entorsă horror, dar a marcat chiar şi „într-un picior”! Imaginile durerii în Real Madrid – Girona 4-0
Bayer Leverkusen - Bayern şi Real Madrid - Girona au fost LIVE SCORE pe AS.ro
Fotbal extern • 10 feb., 20:50
Bayer Leverkusen – Bayern 3-0 şi Real Madrid – Girona 4-0! Nebunie în derby-urile pentru titlu din Bundesliga şi La Liga
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo
La Liga • 7 feb., 9:29
Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo! Mutarea, cap de afiş în presa din Spania