Închide meniul

Să faci penalty! Janira Barm. Ea i-a tăiat genunchii lui Jese! L-a făcut din om, neom! 112 meciuri în 8 ani la Real și la PSG!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 11:13

Să faci penalty! Janira Barm. Ea i-a tăiat genunchii lui Jese! L-a făcut din om, neom! 112 meciuri în 8 ani la Real și la PSG!

Instagram

Janira Barm are doi copilași cu Jese

Nu trece lună de la Dumnezeu fără ca Jese să nu țină prima pagină a ziarelor. Fostul fotbalist de la Real Madrid ori PSG continuă să se dueleze cu relațiile sale anterioare, chiar dacă este implicat într-o poveste de dragoste cu Aurah Ruiz, de la finele anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care Aurah a reconfirmat relația, Janira Barm, ex-logodnica fotbalistului, a ținut să precizeze că ea și Jese au fost împreună până în toamna lui 2020. Pentru a pune capăt răutăților venite din partea lui Aurah, a prezentat un test de sarcină, din luna iulie. ”Fiica mea nu a fost dorită de ai ei părinți?”, a întrebat ea. ”Dacă Jese nu voia să cunoască nimic, atunci de ce a cumpărat, de la Paris, hăinuțe de fetiță?”, a mai adăugat. Janira, fotomodel cunoscut în Spania, a născut-o pe Aylen pe 22 decembrie 2020, fără ca Jese să se găsească lângă ele, băiatul fiind deja implicat în relația cu Aurah, cu care-l are pe Nyan.

Jese, care niciodată n-a putut fi suspectat de prea multă minte, a ajuns la trupa mare a celor de la Real Madrid în 2011. Viața dezordonată l-a izgonit de la echipă. A ajuns la PSG, dar nici aici n-a bifat prea multe jocuri, fiind împrumutat fie la Las Palmas, Betis, Stoke ori Sporing Lisabona. 

Jese are, la 27 de ani, cinci copilași, cu trei femei. Cu Janira, pe Kenai și pe Aylen. ”Nu este adevărat că nu-și poate vedea copiii. Lună de lună facem video-conferințe”, mai spune fata. ”Logic că întreabă de ei, este tatăl lor, nu?”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și