Închide meniul

„Să fim sinceri, Lionel Messi este ca un bunic!”. Avertisment pentru starul argentinian de la un fost selecționer: „E posibil să fie lăsat pe bancă la Campionatul Mondial”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2022, 16:50

„Să fim sinceri, Lionel Messi este ca un bunic!. Avertisment pentru starul argentinian de la un fost selecționer: „E posibil să fie lăsat pe bancă la Campionatul Mondial

Lionel Messi, avertizat înainte de Campionatul Mondial 2022

Profimediaimages

Lionel Messi și-a atras critici dure de la fostul selecționer al Poloniei, Antoni Piechniczek. Starul lui PSG a fost arătat cu degetul și anunțat că, dacă va continua să joace la fel cum o face în prezent, ar putea ajunge să intre doar pe finalul meciurilor de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piechniczek l-a comparat pe Messi cu un „bunic” și i-a transmis că ar putea avea soarta lui Zlatan Ibramohimovic. Tehnicianul care a stat pe banca Poloniei la Mondialul din 1982 nu l-a menajat pe deținătorul a șapte Baloane de Aur.

Lionel Messi, avertizat că ar putea fi rezervă în naționala Argentinei

Să fim sinceri, Messi este acum ca un bunic. Nu mai este jucătorul care era acum câțiva ani și rămâne de văzut ce rol va juca la Campionatul Mondial. E posibil să fie lăsat pe bancă, dat fiind nivelul său actual. Ar putea juca un rol asemănător cu cel al lui Zlatan Ibrahimovic la naționala Suediei. Ar putea juca 15-20 de minute, venind de din postura de rezervă„, a spus Antoni Piechniczek pentru marca.com.

Antrenorul de 79 de ani, care a stat și pe banca Tunisiei, ia în calcul și varianta în care Messi va străluci la turneul final.

Ar putea să facă un turneu final senzațional, nu exclud asta. Există și surprize. Dar, vâzând ce arată la PSG, nu mai este același Messi care era înainte„, a precizat fostul selecționer al Poloniei.

Reclamă

Lionel Messi (34 de ani) este în revenire de forma și a marcat în două dintre ultimele trei meciuri jucate. A punctat mai întâi în duelul Argentina – Venezuela, scor 3-0, și a contribuit și la victoria spectaculoasă a lui PSG cu Lorient, scor 5-1.

Messi tocmai a ajuns la trei goluri marcate în 19 apariții din Ligue 1. Sezonul trecut a reușit nu mai puțin de 20 de goluri în tricoul Barcelonei.

Cine e favorit să devină golgheter la Campionatul Mondial 2022

Cu toate că Brazilia este favorită la trofeu, nu Neymar este văzut de specialiști a avea prima șansă la titlul de golgheter oferit de FIFA. Kylian Mbappe este primul în preferințele bookmakerilor, urmat de Harry Kane. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Karim Benzema au aceeași cotă, 15.00.

Reclamă 4 / 0/3
  • Kylian Mbappe – 10.00
  • Harry Kane – 10.00
  • Cristiano Ronaldo – 15.00
  • Lionel Messi – 15.00
  • Karim Benzema – 15.00
  • Romelu Lukaku – 18.00
  • Neymar – 20.00
  • Sterling – 22.00

Portugalia și Argentina, echipele lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, și-au aflat adversarii. E ultima șansă pentru cei doi „coloși” să mai câștige cel mai prestigios trofeu din fotbal.

Portugalia e în grupa H, alături de Uruguay, Coreea de Sud și Ghana, în timp ce Argentina a fost repartizată în grupa C și se va duela cu Mexic, Polonia, și Arabia Saudită.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și