Închide meniul
VIDEO

Sadio Mane, mesaj emoționant pentru fanii lui Liverpool după transferul la Bayern Munchen: „Vă iubesc!”. Ce promisiune le-a făcut

Cosmin Cioboată Publicat: 22 iunie 2022, 16:31

Reclamă
Sadio Mane, mesaj emoționant pentru fanii lui Liverpool după transferul la Bayern Munchen: „Vă iubesc!. Ce promisiune le-a făcut

Sadio Mane a plecat de la Liverpool și a semnat cu Bayern Munchen

Sadio Mane, în tricoul lui Liverpool / Profimedia

Sadio Mane a avut un mesaj emoționant pentru fanii lui Liverpool după transferul la Bayern Munchen. Atacantul senegalez le-a făcut și o promisiune suporterilor englezi care l-au transformat în idol pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mane a plecat de la Liverpool după 6 ani. Starul de 30 de ani, aflat în forma carierei, a semnat cu Bayern Munchen un contract valabil pe 3 ani.

Sadio Mane, mesaj emoționant pentru fanii lui Liverpool după transferul la Bayern Munchen

Sadio Mane nu putea să părăsească vicecampioana Angliei fără să le trasmită un mesaj fanilor „cormorani”. Senegalezul le-a promis acestora că va reveni pe Anfield pentru a-și revedea colegii, din postura de „fan numărul 1” al clubului:

„Oricine pleacă de la Liverpool, ținând cont de suporteri, cred că va avea mereu un regret, pentru că sunt cei mai buni din lume, după cum am mai spus. Știu că aveau și un cântec pentru mine, dar nu știu să îl cânt (râde). M-am simțit minunat aici.

Când joci pe Anfield primești o forță uriașă datorită fanilor. Bineînțeles că îmi va fi dor de voi, vă iubesc! Voi păstra casa din Liverpool și cu siguranță voi reveni. Mă voi întoarce să îi salut și să văd echipa la treabă. Voi rămâne fanul numărul 1 al lui Liverpool”, a spus Sadio Mane, la despărțirea de „cormorani”, pe contul de Twitter al clubului.

Reclamă
Reclamă 4

269 de meciuri, 120 de goluri și 38 de assist-uri sunt cifrele lui Sadio Mane în tricoul lui Liverpool, în cele 6 sezoane petrecute pe Anfield.

La rândul său, Jurgen Klopp a avut un discurs superb la adresa lui Sadio Mane. Managerul lui Liverpool l-a etichetat pe senegalez drept „unul dintre cei mai buni jucători din lume”:

Reclamă

El pleacă având recunoștința și dragostea noastră. Mane pleacă având garantat statutul de unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu trebuie să regretăm ceea ce am pierdut, ci trebuie să ne bucurăm de ce am fost privilegiați să avem: golurile sale și trofeele câștigate. Este fără îndoială o legendă, dar și imaginea unui Liverpool modern.

Respect decizia sa și sunt sigur că și fanii noștri o vor face. Dacă iubești Liverpool, trebuie să îl iubești pe Sadio, nu este negociabil. Este posibil să faci asta dacă accepți că pierderea noastră este un câștig pentru Bayern. Îi dorim doar succes în fiecare meci pe care îl joacă, bineînțeles, doar dacă nu este împotriva noastră. Va continua să strălucească, nu am niciun dubiu”, a declarat Jurgen Klopp.

Ce a spus Sadio Mane despre noua sa echipă, Bayern Munchen

Sadio Mane a ajuns la Munchen marţi, pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul cu Bayern. Mijlocaşul a dezvăluit care a fost prima reacţie atunci când a aflat despre interesul bavarezilor pentru el.

Sadio Mane a acceptat o nouă provocare, şi va merge să evolueze în Bundesliga, pentru prima dată în carieră.

Bayern Munchen a plătit 32 de milioane de euro pentru transferul lui Sadio Mane de la Liverpool. Atacantul senegalez va încasa un salariu de 1,1 milioane de euro pe lună, la campioana Germaniei, conform jurnaliștilor britanici.

„Când agentul meu mi-a spus pentru prima dată despre interesul lui Bayern, am fost foarte emoționat. M-am văzut acolo imediat… Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și echipa se luptă mereu pentru fiecare titlu. Așa că pentru mine a fost o idee foarte bună și am luat decizia corectă de a veni aici”, a declarat Sadio Mane, conform bild.de, după ce a semnat cu gruparea bavareză.

În primă fază, Liverpool a refuzat două oferte venite din partea lui Bayern pentru Mane. Însă, oficialii bavarezi au forţat transferul senegalezului de 30 de ani, ajungând la o înţelegere cu şefii de pe Anfield după o vizită în Anglia.

În tricoul lui Liverpool, Sadio Mane a câştigat tot ce se putea câştiga. A devenit campion în Premier League, în 2020, şi a cucerit Champions League în 2019, după o finală cu Tottenham. La acestea se mai adaugă şi Cupa Angliei şi Cupa Ligii, trofee câştigate anul acesta, după finale spectaculoase, terminate la loviturile de departajare cu Chelsea.

 

 

 

 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și