Închide meniul

Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce a bătut echipa la care a scris istorie: "Nu au avut nicio ocazie!" Românul, aproape de a câştiga al 9-lea titlu în Ucraina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 20:50

Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce a bătut echipa la care a scris istorie: "Nu au avut nicio ocazie!" Românul, aproape de a câştiga al 9-lea titlu în Ucraina

Profimedia

Mircea Lucescu, aproape de a câştiga un nou titlu în Ucraina

Dinamo Kiev n-are adversar în Ucraina, după ce a învins şi rivala Şahtior, scor 1-0. Echipa lui Mircea Lucescu s-a apropiat la o victorie distanţă de titlul cu numărul 16 din istoria clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos De Pena a decis soarta duelului de foc. Mijlocaşul de 29 de ani a marcat golul victoriei, în minutul 34, în urma unei lovituri de la 11 metri, şi a ajuns la cota 3 în actualul sezon. 

În urma acestei victorii, Dinamo Kiev are un avans de 10 puncte faţă de rivala Şahtior, iar pe jucătorii lui "Il Luce" îi despart doar o victorie de a cucerit campionatul.

Dacă va cuceri titlul, Mircea Lucescu va ajunge la al 9-lea campionat în Ucraina. "Il Luce" a petrecut 12 ani la Șahtior şi a cucerit 8 titluri (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), dar şi Cupa UEFA, în 2009. Antrenorul român are peste 500 de partide pe banca formației din Donețk.

Reclamă

Mircea Lucescu, prima reacţie după Şahtior – Dinamo Kiev 0-1

Imediat după fluierul final, Mircea Lucescu a oferit prima reacţie. Legendarul antrenor este fericit pentru succesul uriaş al echipei sale, însă nu a ratat şansa de a îşi "urechea" elevii pentru greşelile făcute în meci.

"Dacă ei câştigau, ne complicau situaţia. Meciul a fost echilibrat. Am arătat organizare în defensivă, am blocat orice acţiune. Nu au avut, de fapt, nicio ocazie în care ne-au pus probleme. Meciul nu a fost unul spectaculos, dar asta este în regulă dacă soarta campionatului se decide aşa. 

Mircea Lucescu: "Titlul se câştigă prin organizare în defensivă!"

Titlul se câştigă prin organizare în defensivă. Nu mi-a plăcut că jucătorii au avut greşeli individuale. Oricum, asta nu schimbă importanţa victoriei", a spus Mircea Lucescu la finalul meciului, citat de sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și