Închide meniul

Şahtior – Dinamo Kiev 1-3. Lucescu nu a avut milă de echipa la care a scris istorie şi a câştigat primul trofeu la Kiev. Victorie URIAŞĂ în Supercupă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 19:50

Şahtior – Dinamo Kiev 1-3. Lucescu nu a avut milă de echipa la care a scris istorie şi a câştigat primul trofeu la Kiev. Victorie URIAŞĂ în Supercupă

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu

Şahtior – Dinamo Kiev 1-3

Mircea Lucescu a câştigat primul trofeu cu Dinamo Kiev, după victoria, scor 3-1, cu Şahtior Doneţk, în Supercupa Ucrainei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Dinamo Kiev au marcat De Pena '20, Rodrigues '31 şi Sol '83. Golul echipei Şahtior a fost înscris de Moraes, în minutul 37.

Fost 12 ani antrenor al rivalei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a semnat, la 30 iulie, un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene.

FINAL DE MECI. Dinamo Kiev a produs surpriza şi a câştigat primul trofeu cu Lucescu pe bancă. 

Min. 87: GOOOL Dinamo Kiev! A marcat Fran Sol. 

Reclamă

Min. 37: GOOOL Şahtior! A marcat Junior Moraes! 

Min. 31: GOOOL Dinamo Kiev! A marcat G. Rodrigues.

Min. 21: GOOOL Dinamo Kiev! A marcat De Pena. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida. 

Echipe de start
Șahtior: Pyatov – Dodo, Kryvtsov, Bondar, Matviienko – Alan Patrick, Stepanenko – Tete, Antonio, Taison, Jr. Moraes
 Antrenor: Luis Castro 

Dinamo Kiev: Bushchan – Tymchyk, Syrota, Kediora, Karavaev – Sydorchuk – ROdrigues, Shaparenko, Buyalskyy, De Pena – Supriaga 
Antrenor: Mircea Lucescu

La prezentarea oficială de la Dinamo Kiev, Lucescu a vorbit şi despre Şahtior Donetk, echipă ce i-a rămas în suflet şi pe care a antrenat-o 12 ani. 

"Șahtior e o istorie extraordinară. Sentimentele, emoțiile sunt în continuare. Nu se pune problema ca eu să mă dezic de ceea ce s-a întâmplat în perioada aceea. Eu sunt antrenor profesionist, știu să împart emoții, sentimente și ce înseamnă datorie profesională.

Președintele lui Dinamo Kiev m-a invitat pentru a-i ajuta pe acești tineri jucători să crească. Era un lucru pe care nu-l puteam refuza și sper să-mi dea satisfacții. Prima mea datorie e să-i fac să crească pe acești jucători, să facă performanță.

Nu am venit să-mi iau vreo revanșă faţă de Șahtior. Am numai respect pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo, am respect pentru suporteri, pentru conducere, pentru jucătorii de acolo. Dar aia e partea istorică, asta e partea de acum. Eu vreau să continui în lumea fotbalului și să mă bucur de rezultat", a spus Mircea Lucescu la prezentarea oficială de la Dinamo Kiev.

Reclamă
Recomandări
  • Sahtior - Dinamo Kiev 1-3
  • Lucescu şi-a învins fosta echipă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și