Închide meniul

Sami, băiatule, ai nimerit buzunarul! Khedira s-a transferat la Berlin. Pentru fiecare meci primește 133.000 euro!!!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 18:42

Sami, băiatule, ai nimerit buzunarul! Khedira s-a transferat la Berlin. Pentru fiecare meci primește 133.000 euro!!!

Hepta

Sami începuse să lustruiască puternic banca de rezerve a celor de la Juventus

După cinci ani și jumătate de ședere la Juventus, Sami Khedira, 34 de ani în aprilie, a decis să revină în Bundesliga, acolo unde evoluase ultima dată în 2010, la VfB Stuttgart. Campion mondial cu naționala Germaniei, în 2014, pentru care a evoluat în 77 de partide, Sami nu mai intra în vederile antrenorului Andrea Pirlo, ultimul său meci la ”Bătrâna Doamnă” datând din vara anului trecut! Cu toate acestea, vreme de șase luni, nu părea decis să rupă angajamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trecut și pe la Real Madrid, cu care a cucerit o Ligă a Campionilor, Khedira s-a despărțit de gruparea torineză, semnând cu Hertha Berlin, locul 14 în Bundesliga, cu 17 puncte, unde urmează să lupte pentru evitarea retrogradării. 

Ceea ce frapează, însă, este suma pe care urmează să o primească până la finele acestui sezon, atât cât durează angajamentul. Conform celor de la ”Bild”, Khedira își va îngrășa conturile cu 133.000 euro pentru fiecare partidă jucată! Adică 15 meciuri x 133.000 de euro/partidă = 1.995.000 euro!!! Dacă echipa reușește să se salveze la finele acestui sezon, cele două părți s-ar putea așeza, din nou, la masa negocierilor, pentru a prelungi angajamentul cu încă doi ani.

Khedira a plecat în fotbalul mare de la VfB Stuttgart. A trecut pe la Real Madrid (161 de partide și nouă meciuri), apoi a adunat la Juventus 145 de jocuri și cinci titluri de campion al Italiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și