Închide meniul

”Sampaoli îmi zicea să beau, să ies la discotecă, să fac ce vreau, că mă acoperă el!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 28 septembrie 2021, 14:55 / Actualizat: 28 septembrie 2021, 15:55

”Sampaoli îmi zicea să beau, să ies la discotecă, să fac ce vreau, că mă acoperă el!”

După ce părea că s-a adaptat în fotbalul spaniol, Nasri a plecat de la FC Sevilla

Hepta

Samir Nasri, ajuns la 34 de ani, și retras oficial, a povestit amănunte interesante din a sa carieră, ce include echipe precum Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Anderlecht ori West Ham United. Într-un interviu acordat celor de la ”Le Journal du Dimanche”, fotbalistul care a adunat 41 de meciuri pentru naționala Franței, a recunoscut că Jorge Sampaoli a fost antrenorul care i-a dat cea mai mare libertate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sampaoli mă dorea atât de tare, încât mi-a spus că dacă vin la el la echipă pot bea, pot ieși în discoteci, pot face ceea ce doresc, iar el mă acoperă. O singură rugăminte avea, să joc bine la finalul săptămânii!” Nasri a mers mai departe: ”Jorge a adăugat că dacă vreu să mă duc să-mi văd familia, în ziua în care nu am meci, o pot face, să stau liniștit, că-mi plimbă el câinele”.

După ce a jucat în Franța și în Anglia, Nasri a ajuns, sub formă de împrumut, la FC Sevilla, în 30 august 2016. Avea să stea doar un sezon în Primera Division, adunând 30 de partide și marcând un gol.

La plecarea de pe pământ andaluz, Nasri s-a apucat de tratament intravenos cu vitamine, 500 de mililitri, la o clinică din Los Angeles. Se alegea cu o suspendare de 18 luni. Apoi aduna opt meciuri în Turcia, șase la West Ham United și alte opt la Anderlecht, decizând să pună capăt carierei acum câteva zile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și