Închide meniul

Sanșă uriașă pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea să stea în calea lui Cristiano Ronaldo și al lui Juventus în drumul spre un nou sezon al Ligii Campionilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 10:21 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:37

Sanșă uriașă pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea să stea în calea lui Cristiano Ronaldo și al lui Juventus în drumul spre un nou sezon al Ligii Campionilor

Ciprian Tătărușanu, lăudat de Stefano Pioli

Profimedia

Potrivit informaţiilor Sky Sport, Gianluigi Donnarumma s-a confruntat, sâmbătă, cu fanii, la centrul de antrenament Milanello, cu câteva ore înainte de meciul cu Benevento (2-0).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sosiţi „cu puţin timp înainte de ora prânzului„, suporterii în cauză ar fi reuşit să obţină o întâlnire cu portarul în vârstă de 22 de ani. Potrivit Sky Sport, discuţia a fost aprinsă. Ultrasii i-ar fi cerut lui Donnarumma să nu joace în meciul Juventus Torino, de la sfârşitul săptămânii viitoare, dacă nu şi-a prelungit contractul până atunci, scrie news.ro.

Gianluigi Donnarumma, al cărui contract expiră la finalul sezonului, a refuzat până în prezent mai multe oferte de prelungire a înţelegerii venite dn partea conducerii clubului.

Ciprian Tătăruşanu, fără secrete! Vrea al patrulea copil

Ciprian Tătăruşanu a deschis porţile casei sale de lângă Milano pentru o echipă de jurnalişti de la televiziunea lui AC Milan.

O să facem turul casei, dar nu o să vă arăt toate secretele„, a avertizat Tătăruşanu în glumă, încă din pragul casei. Vizita a fost completată cu un interviu inedit, în care portarul în vârstă de 35 de ani a răspuns cu sinceritate.

Reclamă

Tătăruşanu locuieşte în afara oraşului, într-o casă cu o grădină mare, unde îi place să se relaxeze. Asta când nu este ocupat cu cei trei copii: Sebastian, Matei şi Isabel.

„Sunt persoana mai calmă, eu fac temele cu ei. După ce terminăm temele, venim aici şi ne jucăm (n.r. în camera de joacă)„, a mai spus Tătăruşanu. Deşi viitoarea soţie nu prea e de acord, Ciprian a dezvăluit că îşi doreşte şi al patrulea copil. „Mereu spun că ar fi frumos să aibă o soră!”, a spus zâmbind Ciprian Tătăruşanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Șansă uriașă pentru Ciprian Tătărușanu
  • Fanii Milanului, discuție aprinsă cu Gianluigi Donnarumma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și