Închide meniul

Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin! Leonardo Bonucci s-a infectat cu COVID-19. Românul ar putea fi titular în Juventus – Torino

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 14:56

Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin! Leonardo Bonucci s-a infectat cu COVID-19. Românul ar putea fi titular în Juventus – Torino

profimediaimages

Radu Drăgușin poate fi titular în Juventus - Torino

Cei doi apărători s-au întors recent de la echipele naționale. Pe lângă Bonucci și Demiral, Juventus este aproape să-l piardă și pe Giorgio Chiellini, incert pentru următoarea partidă de campionat. În acest context, Drăgușin ar putea să prindă din nou primul "11" al bianconerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin ar putea fi titular în Juventus – Torino

Juventus va întâlni rivala locală, Torino, sâmbătă, în etapa a 29-a din Italia. Dacă Drăgușin își va face apariția pe teren, va fi al doilea meci din acest sezon de Serie A pentru puștiul de 19 ani. Are două partide și în Cupă și una în Champions League.

Radu Drăgușin a făcut parte și din lotul naționalei de tineret pentru Campionatul European U21. Adrian Mutu l-a folosit într-un singur meci, remiza albă cu Germania, din ultima etapă a grupelor.

Juventus are mare nevoie de victorie împotriva lui Torino. Bianconerii sunt doar pe locul al treilea în Serie A, la 10 puncte în urma liderului Inter. Echipa lui Pirlo a pierdut surprinzător în runda precedentă, 0-1 cu Benevento.

Reclamă

Radu Drăgușin semnează un contract fabulos

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a confirmat că jucătorul a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Juventus.  Pentru a juca în continuare alături de Cristiano Ronaldo, puștiul de 19 ani a refuzat ofertele primite din Premier League şi Bundesliga.

"Probabil că semnează cu Juventus. În mare parte, da, semnează! E un jucător crescut de Juventus, de la 16 la 19 ani, s-a obișnuit, îl cunoaște lumea. Poate nu te acomodezi în alt campionat. Poți oricând să pleci de la Juventus la RB Leipzig sau Crystal Palace. Invers e mai greu", a declarat Florin Manea. 

Bianconerii i-au propus un contract valabil pe cinci sezoane şi ar putea primi, anual, un salariu de până la un milion de euro! Drăguşin a triumfat cu Juventus Supercupa Italiei

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și