Închide meniul

Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin! Românul poate fi titular la Juventus. Planurile lui Andrea Pirlo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 16:06

Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin! Românul poate fi titular la Juventus. Planurile lui Andrea Pirlo

profimediaimages

Radu Drăgușin vrea să rămână la Juventus

Imediat după meciul din Cupa cu Genoa, Juventus va face deplasarea pe Giuseppe Meazza pentru derby-ul de titlu cu Inter. Andrea Pirlo își dorește să-și odihnească titularii pentru a avea cele mai bune șanse în fața echipei lui Conte și, astfel, poate trimite în teren o echipă neexperimentată în partida cu Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, aproape de primul meci ca titular la Juventus

Drăgușin l-a impresionat pe Andrea Pirlo la antrenamentele echipei mari de la  Juventus. Antrenorul bianconerilor a răsplătit pregătirea excelentă a fundașului român și i-a oferit acestuia debutul pentru echipa mare. Italienii scriu că Drăgușin este așteptat titular în duelul cu Genoa.  

Drăgușin a jucat 21 de minute împotriva lui Dinamo Kiev în Champions League, dupa care a fost introdus pe finalul unei partide în Serie A, chiar împotriva adversarului din Cupă, Genoa.

Radu Drăgușin are 18 ani și a ajuns la juniorii lui Juventus în 2018. El a bifat 17 apariții pentru echipa Primavera a bianconerilor. Cota sa de piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt. 

Radu Drăgușin a semnat prelungirea cu Juventus

Fundașul român a fost convins de Andrea Pirlo să rămână la Juventus. Antrenorul torinezilor l-a inclus pe Drăgușin în planurile sale de viitor pentru "Bătrâna Doamnă". Astfel, tânărul apărător a semnat un contract pe termen lung cu Juventus la începutul acestui an. 

Reclamă

Acesta a semnat un contract pe cinci ani cu bianconerii. Durata înțelegerii nu arată doar dorința italienilor de a paria pe tânărul căpitan al României U21, ci și enormul potențial al acestuia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și