Închide meniul

Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin! Românul poate fi titular la Juventus. Planurile lui Andrea Pirlo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 16:06

Șansă uriașă pentru Radu Drăgușin! Românul poate fi titular la Juventus. Planurile lui Andrea Pirlo

profimediaimages

Radu Drăgușin vrea să rămână la Juventus

Imediat după meciul din Cupa cu Genoa, Juventus va face deplasarea pe Giuseppe Meazza pentru derby-ul de titlu cu Inter. Andrea Pirlo își dorește să-și odihnească titularii pentru a avea cele mai bune șanse în fața echipei lui Conte și, astfel, poate trimite în teren o echipă neexperimentată în partida cu Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, aproape de primul meci ca titular la Juventus

Drăgușin l-a impresionat pe Andrea Pirlo la antrenamentele echipei mari de la  Juventus. Antrenorul bianconerilor a răsplătit pregătirea excelentă a fundașului român și i-a oferit acestuia debutul pentru echipa mare. Italienii scriu că Drăgușin este așteptat titular în duelul cu Genoa.  

Drăgușin a jucat 21 de minute împotriva lui Dinamo Kiev în Champions League, dupa care a fost introdus pe finalul unei partide în Serie A, chiar împotriva adversarului din Cupă, Genoa.

Radu Drăgușin are 18 ani și a ajuns la juniorii lui Juventus în 2018. El a bifat 17 apariții pentru echipa Primavera a bianconerilor. Cota sa de piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt. 

Radu Drăgușin a semnat prelungirea cu Juventus

Fundașul român a fost convins de Andrea Pirlo să rămână la Juventus. Antrenorul torinezilor l-a inclus pe Drăgușin în planurile sale de viitor pentru "Bătrâna Doamnă". Astfel, tânărul apărător a semnat un contract pe termen lung cu Juventus la începutul acestui an. 

Reclamă

Acesta a semnat un contract pe cinci ani cu bianconerii. Durata înțelegerii nu arată doar dorința italienilor de a paria pe tânărul căpitan al României U21, ci și enormul potențial al acestuia.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și