Închide meniul

Scandal monstru după Dortmund – Bayern 2-3! Bellingham și Haaland și-au ieșit din minți. „Arbitrul a avut meciuri aranjate, la ce vă așteptați?”

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 8:29

Scandal monstru după Dortmund – Bayern 2-3! Bellingham și Haaland și-au ieșit din minți. „Arbitrul a avut meciuri aranjate, la ce vă așteptați?

Bellingham și Haaland și-au ieșit din minți după derby-ul Dortmund - Bayern 2-3

Profimedia

Bayern a câștigat derby-ul cu Borussia printr-un penalty primit în minutul 77, după un henț al lui Hummels în propriul careu. Britanicul Bellingham a contestat decizia lui Felix Zwayer, sugerând că nu are ce căuta să arbitreze meciuri în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bellingham și Haaland, acuzații dure după Borussia Dortmund – Bayern Munchen 2-3

„Pentru mine nu a fost penalty la Hummels! Nici măcar nu se uită la minge, Mats vrea să respingă și pur și simplu e lovit de balon. Când pui la cel mai mare meci din Germania un arbitru care a aranjat meciuri, la ce vă așteptați?”, a spus Bellingham, la final.

Reclamă

Nici vedeta Erling Haaland nu și-a ascuns nervii la finalul meciului. Norvegianul susține că Felix Zwayer a fost arogant cu jucătorii Borussiei Dortmund.

„Cred că a fost scandalos. Trebuie să mă calmez puțin acum. Arbitrul a fost arogant și nu vreau să spun mai multe”, a spus și Erling Haaland, după meci.

Reclamă

În 2005, Felix Zwayer a făcut parte dintr-o brigadă acuzată că a acceptat să primească mită pentru a truca meciuri. Arbitrul a primit o suspendare de șase luni, dar a trecut peste episod și acum arbitrează în Bundesliga.

Citește și:

Show total în „Der Klassiker”

Borussia Dortmund a început tare derby-ul cu Bayern și a deschis scorul după doar cinci minute. Julian Brandt l-a învins pe Neuer cu un șut în plasa laterală, din interiorul careului. Pe cât de repede a deschis scorul Borussia, pe atât de rapid a fost și egalată. În minutul 9, a înscris nimeni altcineva decât „killer-ul” Robert Lewandowski.

Bayern a mai marcat o dată până la pauză. De această dată autor a fost Kingsley Coman, în minutul 44. Fracezul a șutat necruțător din interiorul careului, la o fază în care fundașii Borussiei au gafat în lanț. Hummels a respins mingea direct la Coman, al cărui șut nu a putut fi respins de Guerreiro din fața liniei porții.

Reclamă 4 / 0/3

Dortmund a ieșit mai motivată de la cabine și a egalat în minutul 48, prin Erling Haaland. Starul norvegian a șutat cu dreptul, piciorul său „mai slab”, la colțul lung, iar mingea a lovit bara și a intrat în poartă. A fost golul cu numărul 51 pentru Haaland în tot atâtea meciuri jucate în Bundesliga.

Dortmund a forțat și golul al treilea, dar până la urmă a plecat acasă învinsă. Același Hummels a făcut henț în careu la un corner al lui Bayern. De la 11 metri, Robert Lewandowski nu avea cum să rateze. Polonezul are 22 de goluri în 15 meciuri de Bundesliga disputate împotriva Borussiei Dortmund. Fost jucător al lui BVB între 2010 şi 2014, Robert Lewandowski a ajuns la 31 de reuşite în Der Klassiker, capitol la care nu are rival.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga