Închide meniul

Scandal monstru după Galatasaray – Bașakșehir 1-1. Arbitrul i-ar fi umilit pe jucătorii lui Fatih Terim. „Ce o să faci, arunci cu ghetele în mine?”. Ce a declarat Moruțan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2021, 22:14

Scandal monstru după Galatasaray – Bașakșehir 1-1. Arbitrul i-ar fi umilit pe jucătorii lui Fatih Terim. „Ce o să faci, arunci cu ghetele în mine?. Ce a declarat Moruțan

Scandal după remiza dintre Galatasaray și Istanbul Bașakșehir

Profimediaimages

Coechipierul românilor de la Galatasaray, Berkan Kutlu, a oferit detalii incredibile la finalul partidei. „Centralul” ar fi folosit un limbaj jignitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, integraliști în Galatasaray – Bașakșehir 1-1

Ne pare rău că am obținut un singur punct, dar vreau să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat și nu are nicio legătură cu fotbalul. Este lipsă de respect. Un jucător de-al nostru a fost făcut ‘mincinos’ pe coridor. Nu accept așa ceva. Kerem (n.r. Akturkoglu) a fost făcut mincinos.

Era la un metru de mine, este incredibil. Suntem jucători la Galatasaray și în primul rând oameni„, a declarat mijlocașul de 23 de ani potrivit fanatik.com.tr.

Arbitrul Kucuk nu s-ar fi oprit la atât. Secundul lui Fatih Terim a oferit detalii revoltătoare.

Arda și-a manifestat nemulțumirea la finalul meciului. A spus: ‘De ce i-ai arătat portarului cartonaș atât de târziu?’. Replica arbitrului a fost: ‘Și acum ce o să faci, o să arunci în mine cu ghetele?’„, a spus Necati Ateș.

Reclamă

Olimpiu Moruțan s-a ferit să vorbească despre incidentele de la finalul meciului.

Am jucat bine, dar nu am reușit să ne impunem ca echipă. Am avut și ghinion. Ne dorim să câștigăm în meciul următor și să punem capăt acestei serii negre. Dacă vom continua așa, cu siguranță vor veni și victoriile„, a declarat Moruțan pentru fanatik.com.tr.

Reclamă 4 / 0/3

Galatasaray face un sezon de coșmar. După 17 etape ocupă locul 10. Are cu 18 puncte mai puțin decât liderul Trabzonspor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și