Închide meniul

Scandal în Serie A! Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, a fost arestat. Este implicat într-un dosar de infracţiuni comerciale!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 16:22

Scandal în Serie A! Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, a fost arestat. Este implicat într-un dosar de infracţiuni comerciale!

Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, a fost arestat

Profimedia

Preşedintele clubului la care evoluează Radu Drăguşin a fost reţinut într-un dosar de infracţiuni financiare

Preşedintele clubului Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost reţinut, luni dimineaţă, de Garda Financiară italiană într-un dosar de infracţiuni comerciale, informează gazzetta.it, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acelaşi dosar, alte cinci persoane au fost plasate în arest la domiciliu. Clubul Sampdoria nu este implicat în acest caz, instrumentat de procuratura regiunii Calabria.

Ferrero a fost în tribune la meciul pierdut de Sampdoria, scor 1-3, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Lazio. La gazde, fundaşul Radu Drăguşin a început partida rezervă, fiind introdus pe teren după pauză, în locul lui Alex Ferrari. În acel moment, oaspeţii aveau deja 3-0.

Massimo Ferrero voia să vândă Sampdoria

Massimo Ferrero a cumpărat clubul Sampdoria în 2014, de la familia Garrone. În urmă cu doi zile, el declara într-un interviu acordat presei italiene că se simte obosit şi că este în căutarea unor invesitori care să preia clubul Sampdoria.

După 16 etape, echipa din Genova ocupă locul 15 în clasamentul Serie A, cu 15 puncte, la egalitate cu Venezia, de pe locul 16 şi la cinci puncte de Genoa, de pe locul 18, primul care duce în Serie B la finalul sezonului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și