Închide meniul

Scandal uriaş. Jucătorii naţionalei Nigeriei acuză guvernul din Libia de sechestrare. Imagini incredibile în aeroport: „Ruşinos”

Publicat: 14 octombrie 2024, 14:39

Reclamă
Scandal uriaş. Jucătorii naţionalei Nigeriei acuză guvernul din Libia de sechestrare. Imagini incredibile în aeroport: „Ruşinos

Scandal uriaş. Jucătorii naţionalei Nigeriei acuză guvernul din Libia de sechestrare. Imagini incredibile în aeroport

Sursa foto: X

Scandal uriaş. Jucătorii naţionalei Nigeriei acuză guvernul din Libia de sechestrare, iar căpitanul Ekong a pus o imagine tulburătoare din aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul naţionalei Nigeriei, William Troost-Ekong, a declarat că nu doreşte să joace marţi în preliminariile CAN 2025 din Libia, acuzând guvernul de la Tripoli de deturnarea avionului lor şi sechestrarea echipei nigeriene la aeroport.

Am petrecut mai mult de douăsprezece ore într-un aeroport abandonat din Libia după ce avionul nostru a fost deturnat la coborâre. Guvernul libian ne-a anulat aterizarea autorizată la Benghazi fără niciun motiv. Au încuiat uşile aeroportului şi ne-au lăsat fără conexiune telefonică, mâncare sau băutură. Am mai trecut prin astfel de situaţii când am jucat în deplasare în Africa, dar acesta este un comportament ruşinos.

Scandal uriaş – Jucătorii naţionalei Nigeriei acuză guvernul din Libia de sechestrare

În calitate de căpitan şi împreună cu echipa, am decis că NU vom juca acest meci. CAF ar trebui să se uite la ceea ce se întâmplă aici”, a scris căpitanul Nigeriei pe X, conform news.ro.

Reclamă
Reclamă

Super Eagles încă aşteaptă în aeroport, aşa cum se arată în fotografiile postate pe X de William Troost-Ekong.

Jucătorul Victor Osimhen şi-a anunţat sprijinul pentru coechipierii săi.

Sunt dezamăgit de tratamentul nedrept pe care fraţii mei şi antrenorii l-au primit ieri (duminică) seara pe aeroportul din Libia. Astfel de acţiuni sunt împotriva spiritului sportului. (…) Fac apel la CAF şi la celelalte autorităţi fotbalistice să intervină, deoarece coechipierii mei şi oficialii sunt încă blocaţi pe aeroportul din Libia. Acest lucru este inacceptabil şi inuman. Rămânem uniţi, mai puternici ca niciodată”.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:00

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Gigi Becali poate juca în duelul cu marea rivală

16:59

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

16:48

Barcelona, anunţ oficial despre Lamine Yamal după accidentarea de la naţionala Spaniei! Ce se întâmplă cu vedeta catalanilor

16:42

Belgia – Franța și Germania – Olanda LIVE SCORE (21:45). Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

15:32

Eliza Samara e cea mai titrată jucătoare de la Campionatul European Individual 2024: „Aşteptările sunt mari”

15:26

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024
Citește și