Închide meniul

Scandal uriaş la Milano. 30.000 de fani ai lui Inter au sărbătorit câştigarea titlului, în plină pandemie. Nu s-au respectat regulile de distanţare

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 10:49

Scandal uriaş la Milano. 30.000 de fani ai lui Inter au sărbătorit câştigarea titlului, în plină pandemie. Nu s-au respectat regulile de distanţare

ProfimediaImages

30.000 de fani ai lui Inter au sărbătorit titlul cu numărul 19

  • Inter a câştigat primul titlu în Serie A după 11 ani
  • Inter a ajuns la 19 titluri adjudecate în Serie A

Clubul şi-a avertizat fanii să "sărbătorească în mod responsabil", respectând distanţarea şi restricţiile anti-Covid. "Acum este momentul să sărbătorim, pentru toţi fanii echipei Inter. O bucurie pe care vă invităm să o exprimaţi în cel mai responsabil mod posibil: şi noi suntem campioni în acest sens", le-a cerut clubul Inter fanilor, fără succes însă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

30.000 de fani ai lui Inter au sărbătorit titlul la Milano, în plină pandemie

Imediat ce meciul Sassuolo-Atalanta s-a terminat, mii de fani s-au adunat pe străzile din Milano, în principal în Piazza del Duomo. 

Italia se află în mijlocul campaniei de vaccinare, iar regiunea Lombardia, din care face parte Milano, a fost una dintre cele mai afectate de boala Covid-19.

Reclamă

Săptămâna trecută, guvernul a redeschis baruri şi restaurante în aer liber, dar în timp ce comercianţii cu amănuntul se confruntă cu restricţii în toată Italia, fanii echipei Inter au fost lăsaţi să sărbătorească fără a respecta nicio regulă.

"Sunt surprins să văd măsuri utilizate diferit într-o situaţie de urgenţă comună”, a declarat Marco Barbieri, secretarul general al Confcommercio din Milano, confederaţia generală a întreprinderilor, conform footbal-italia.net.

Reclamă

"Barurile şi restaurantele nu se pot redeschide, în ciuda asigurării distanţării şi igienizării, fiind permisă doar utilizarea spaţiilor exterioare. Însă parcurile şi pieţele pot fi umplute necontrolat şi fără măsuri de precauţie pentru sănătate", a adăugat el.

Inter Milano, la titlul cu numărul 19

Mulţi cetăţeni din Milano şi-au exprimat pe Facebook nemulţumirea faţă de primarul Beppe Sala, acuzându-l că nu a controlat un eveniment uşor de prevăzut.

Echipa Internazionale Milano, la care este legitimat Ionuţ Radu, a câştigat, duminică, titlul cu numărul 19 în Serie A, primul după 11 ani, după ce rivala Atalanta a remizat cu Sassuolo, scor 1-1, în etapa a 34-a.

Reclamă 4 / 0/3

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Inter are 82 de puncte, în timp ce Atalanta (locul 2) are 69 de puncte, astfel că nu-i mai poate depăşi pe milanezi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Victor Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man
AntenaPLAY • 21 feb., 13:51
Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul
Diego Simeone, după Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 9:40
Diego Simeone, după Inter – Atletico Madrid 1-0: „Sunt optimist. Sper să jucăm cum ne cere competiţia”
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter - Atletico 1-0 şi a atras toate privirile
Liga Campionilor • 21 feb., 8:34
FOTO
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”