Închide meniul
VIDEO

Scene halucinante în timpul unui meci din Brazilia! O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor. Clubul l-a dat deja afară, dar bărbatul ameninţă: „Hai la poliţie! O voi da în judecată!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 17:09

Scene halucinante în timpul unui meci din Brazilia! O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor. Clubul l-a dat deja afară, dar bărbatul ameninţă: „Hai la poliţie! O voi da în judecată!

Rafael Soriano a lovit-o cu capul pe asistenta Marcilly Netto

Twitter

  • Scene halucinante în timpul unui meci din Brazilia
  • O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor

Scene ireale au fost surprinse în Brazilia, în timpul meciului Nova Venecia și Desportivo Ferroviaria. Rafael Soriano, antrenorul oaspeţilor şi-a ieşit din minţi şi a comis un gest golănesc. Tehnicianul a lovit-o cu capul în gură pe asistenta Marcilly Netto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat la pauza meciului, când scorul era 1-1. Nervos, Rafael Soriano a intrat pe teren pentru a cere explicaţii brigăzii de arbitri. Antrenorul a fost avertizat cu un cartonaş galben, dar ce a urmat a şocat lumea fotbalului.

O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor în timpul unui meci din Brazilia

Rafael Soriano a lovit-o cu capul în gură pe Marcilly Netto. Asistenta a menţionat acest lucru în raportul de joc, aşa cum arată şi imaginile. La scurt timp, pedeapsa antrenorului a venit: Desportivo Ferroviaria l-a dat afară.

Reclamă

„Desportiva Ferroviaria respinge orice tip de violență, fie el fizic, verbal, moral sau emoțional, în special împotriva femeilor, și suntem alături de asistenta de arbitraj Marcilly Netto, punându-ne la dispoziție pentru orice este necesar. De asemenea, vă informăm că, în fața celor întâmplate, antrenorul Rafael Soriano a fost demis de la club”, este comunicatul emis de club.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by 🚂 Desportiva Ferroviária (@desportivaoficial)

Rafael Soriano şi-a ieşit din minţi după ce a fost dat afară

Rafael Soriano şi-a ieşit din minţi după ce a fost dat afară. Antrenorul ameninţă că o va da în judecată pe arbitră şi susţine că nu a lovit-o, de fapt, pe aceasta, iar totul este „o mare minciună”.

Reclamă 4 / 0/3

”Dacă spune că am atacat-o, atunci vom merge la secția de poliție. Hai să vedem. Dacă nu vrea, o voi da în judecată, vă repet, o voi da în judecată.

Ea spune că am atacat-o, dar e o mare minciună. Se folosește de faptul că e femeie și încearcă să profite de situația asta”, a declarat Rafael Soriano, citat de placar.abril.com.br.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Fotbal • 21 mart., 9:30
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei
AntenaPLAY • 12 mart., 11:28
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei! Atacantul este într-o formă de zile mari