Închide meniul
VIDEO

Scene halucinante în timpul unui meci din Brazilia! O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor. Clubul l-a dat deja afară, dar bărbatul ameninţă: „Hai la poliţie! O voi da în judecată!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 17:09

Reclamă
Scene halucinante în timpul unui meci din Brazilia! O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor. Clubul l-a dat deja afară, dar bărbatul ameninţă: „Hai la poliţie! O voi da în judecată!

Rafael Soriano a lovit-o cu capul pe asistenta Marcilly Netto

Twitter

Scene ireale au fost surprinse în Brazilia, în timpul meciului Nova Venecia și Desportivo Ferroviaria. Rafael Soriano, antrenorul oaspeţilor şi-a ieşit din minţi şi a comis un gest golănesc. Tehnicianul a lovit-o cu capul în gură pe asistenta Marcilly Netto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat la pauza meciului, când scorul era 1-1. Nervos, Rafael Soriano a intrat pe teren pentru a cere explicaţii brigăzii de arbitri. Antrenorul a fost avertizat cu un cartonaş galben, dar ce a urmat a şocat lumea fotbalului.

O arbitră a fost lovită cu capul în gură de un antrenor în timpul unui meci din Brazilia

Rafael Soriano a lovit-o cu capul în gură pe Marcilly Netto. Asistenta a menţionat acest lucru în raportul de joc, aşa cum arată şi imaginile. La scurt timp, pedeapsa antrenorului a venit: Desportivo Ferroviaria l-a dat afară.

„Desportiva Ferroviaria respinge orice tip de violență, fie el fizic, verbal, moral sau emoțional, în special împotriva femeilor, și suntem alături de asistenta de arbitraj Marcilly Netto, punându-ne la dispoziție pentru orice este necesar. De asemenea, vă informăm că, în fața celor întâmplate, antrenorul Rafael Soriano a fost demis de la club”, este comunicatul emis de club.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Desportiva Ferroviária (@desportivaoficial)

Rafael Soriano şi-a ieşit din minţi după ce a fost dat afară

Rafael Soriano şi-a ieşit din minţi după ce a fost dat afară. Antrenorul ameninţă că o va da în judecată pe arbitră şi susţine că nu a lovit-o, de fapt, pe aceasta, iar totul este „o mare minciună”.

Reclamă

”Dacă spune că am atacat-o, atunci vom merge la secția de poliție. Hai să vedem. Dacă nu vrea, o voi da în judecată, vă repet, o voi da în judecată.

Ea spune că am atacat-o, dar e o mare minciună. Se folosește de faptul că e femeie și încearcă să profite de situația asta”, a declarat Rafael Soriano, citat de placar.abril.com.br.

Recomandări

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Cum l-a depășit Albion Rrahmani pe Nicolae Stanciu încă din prima zi la Sparta Praga! A intrat în istoria noului club

17:44

Liderul galeriei Rapidului a intervenit în „războiul” dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică! Mesaj înaintea derby-ului cu Dinamo

17:38

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

17:35

Chelsea – Manchester City (18:30) și Mallorca – Real Madrid (22:30) LIVE SCORE! Mbappe și starurile din Europa sunt gata de show

17:15

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

17:11

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și