Închide meniul

Scene șocante după Inter – Juventus 2-1! Leonardo Bonucci a sărit la bătaie după înfrângerea din Supercupa Italiei. „Te ucid!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 17:51

Scene șocante după Inter – Juventus 2-1! Leonardo Bonucci a sărit la bătaie după înfrângerea din Supercupa Italiei. „Te ucid!

eonardo Bonucci a sărit la bătaie după înfrângerea din Supercupa Italiei

Profimedia

Leonardo Bonucci a fost rezervă neutilizată și a privit de pe bancă eșecul echipei sale în fața rivalei din Milano. Inter a înscris golul decisiv în minutul 120+1, prin Alexis Sanchez, moment în care banca tehnică a nerazzurrilor a explodat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo Bonucci a sărit la bătaie după înfrângerea din Supercupa Italiei

Unul dintre secretarii lui Inter s-a bucurat excesiv chiar în fața lui Bonucci, lucru care l-a scos din minți pe fundașul lui Juventus. Veteranul de 34 de ani a sărit la gâtul secretarului și l-a bruscat.

„Nu sărbători chiar în fața mea, ce naiba faci? Te ucid!„, a urlat Leonardo Bonucci. Secratul lui Inter nu s-a lăsat mai prejos și l-a împins și el pe fundașul lui Juventus. „Ce faci tu?„, a tunat bărbatul.

@sandroplaza9♬ suono originale – Alessandro Scordo
Reclamă

Presa din Italia susține că, în urma incidentului petrecut între Bonucci și secretarul lui Inter, fundașul lui Juventus riscă să fie sancționat de Comisia de Disciplină.

Citește și:

Inter a câștigat Supercupa Italiei

Inter şi-a adjudecat primul trofeu al sezonului, Supercupa Italiei, după 2-1 cu Juventus. Americanul Weston Mckennie a deschis scorul pentru bianconeri, în minutul 25, dar nerazzurri au egalat 10 minute mai târziu, prin Lautaro Martinez, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Alexis Sanchez a fost cel care a adus victoria şi trofeul pentru trupa lui Simone Inzaghi, în ultimul minut al prelungirilor. Fostul atacant de la Arsenal și Manchester United a înscris din fața lui Mattia Perin, după ce a reușit să le ia fața fundașilor lui Juventus.

Pentru Inter a fost a șasea Supercupă a Italiei câștigată în istoria clubului. Echipa antrenată de Simone Inzaghi merge bine și în Serie A, unde este lider, și e favorită să-și apare coroana de campioană cucerită sezonul trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și