Închide meniul
VIDEO

Scene şocante în timpul unui meci din Azerbaidjan! Nocturna a fost pusă la pământ din cauza vântului puternic

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 decembrie 2023, 17:19

Scene şocante în timpul unui meci din Azerbaidjan! Nocturna a fost pusă la pământ din cauza vântului puternic

Scene şocante în timpul unui meci din Azerbaidjan

Stâlpul a fost pus la pământ de vânt / Captură Twitter

Au fost scene şocante în timpul unui meci din Azerbaidjan! Partida dintre Turan şi Araz din prima ligă a campionatului din Azerbaidjan a fost întreruptă în minutul 81.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza vântului extrem de puternic, unul dintre stâlpii instalaţiei de nocturnă a cedat şi a fost pus la pământ. Meciul a fost întrerupt, iar ultimele minute se vor disputa mâine.

Scene şocante în timpul unui meci din Azerbaidjan!

Partida dintre Turan şi Araz din etapa cu numărul 18 din Azerbaidjan a fost întreruptă după un incident nemaintâlnit pe stadioanele de fotbal. Vântul puternic a făcut ravagii, iar unul dintre stâlpii instalaţiei de nocturnă a fost pus la pământ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc în minutul 81, la scorul de 2-1 pentru gazde. Partida se va relua mâine, de la ora 12:00 (ora locală).

Reclamă

Turan a deschis scorul în minutul 5 al partidei prin Nacafov, iar Bruno a majorat diferenţa în minutul 16. Oaspeţii au marcat şi ei prin Azzaoui, în minutul 58, care a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Turan se află pe locul 8 în Azerbaidjan, cu 19 puncte, în timp ce Araz se află pe locul 4, cu 26 de puncte. O înfrângere a celor de la Araz ar fi pe placul celor de la Neftci Baku, formaţia pregătită de Adrian Mutu. Echipa antrenorului român se află pe locul 5, cu 25 de puncte.

Adrian Mutu, aproape de a fi demis de la Neftchi Baku

Adi Mutu este aproape de a fi demis de conducătorii lui Neftchi Baku. Anunţul a fost făcut în Azerbaidjan de un cunoscut jurnalist. Acesta susţine că are informaţii de la club că „Briliantul” nu va mai prinde finalul anului ca antrenor la Nefchi.

Reclamă 4 / 0/3

Eşecul cu Qarabag (0-2) a scos-o din lupta la titlu pe Neftchi, care a ajuns pe locul 5, la 13 puncte de liderul Qarabag. Prosport.ro susţine că Mutu va ajunge la CFR, în locul lui Andrea Mandorlini.

Elchin Jafarov susţine că a primit un mesaj din partea conducerii lui Neftchi prin care era anunţat că zilele lui Adi Mutu la cârma echipei ar fi numărate.

„Am primit un mesaj, iar potrivit informațiilor private pe care le dețin, conducerea clubului vrea să-l demită pe român cât mai curând posibil. Se pare că vor lua o decizie în acest sens la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii viitoare”, a spus Elchin Jafarov.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și