Închide meniul

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2024, 11:58

Reclamă
Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada - Peru

Humberto Panjoj a leşinat în timpul meciului Canada - Peru de la Copa America / Profimedia

Au fost scene şocante la Copa America. În timpul meciului dintre Canada şi Peru, câştigat de canadieni cu 1-0, arbtirul asistent Humberto Panjoj din Guatemala s-a prăbuşit, după ce i s-a făcut rău din cauza căldurii din Kansas City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat în prelungirile primei reprize, iar portarul canadian Maxime Crepeau a fost primul care a intervenit. Din fericire, asistentul a fost stabilizat, după ce a primit îngrijiri medicale. El nu a mai continuat însă partida şi a fost transportat la spital.

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

Un arbitru asistent de la meciul dintre selecţionatele de fotbal ale Canadei şi Peru (1-0), disputat pe o căldură sufocantă, la Copa America, turneu găzduit de Statele Unite, a acuzat o stare de rău şi s-a prăbuşit pe teren, necesitând intervenţia personalului de prim ajutor, la Kansas City, informează AFP, potrivit news.ro.

Aproape de finalul prelungirilor primei reprize, portarul canadian Maxime Crepeau a fugit spre centrul terenului unde arbitrul asistent, guatemalezul Humberto Panjoj, se afla prăbuşit la pământ. Personalul medical de intervenţie i-a acordat primul ajutor şi arbitrul a fost stabilizat.

Reclamă
Reclamă

Partida se disputa la ora locală 17:00, în timp ce termometrele arătau o temperatură de 33 de grade, dar resimţită la peste 38 din cauza umidităţii.

Autorităţile de mediu au emis şi o avertizare de caniculă pentru regiune.

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică cu Chile, scor 1-0. Campioana mondială şi campioana en-titre a competiţiei a marcat unicul gol al partidei în minutul 88, prin Lautaro Martinez.

Reclamă

Argentina a ajuns la 6 puncte în Grupa A, obţinând astfel calificarea în sferturile de finală ale competiţiei după doar două meciuri disputate. Victoria campioanei mondiale a fost contestată însă de Chile. În timpul meciului care a avut loc în New Jersey au avut loc mai multe faze controversate. „Unde este VAR-ul?”, au titrat cei de eldinamo.cl.

În prima repriză, Chile a cerut penalty pentru o intervenţie a lui Romero asupra lui Victor Davila. Mai mult, Chile a cerut şi cartonaşul roşu pentru fundaşul lui Tottenham, pentru lovitura aplicată lui Davila.

Tot în prima repriză, Chile a cerut o nouă eliminare. Intrarea lui Rodrigo de Paul asupra lui Suazo se putea lăsa cu o accidentare grabă, dar VAR-ul nu a intervenit. Nici Nico Gonzalez nu a fost avertizat pentru ţinerea sa care a fost comparată cu o intervenţie care aduce aminte mai mult de rugby.

Nici golul marcat de Lautaro Martinez în minutul 88 nu este lipsit de controverse. Minute bune, oficialii din cabina VAR au analizat faza, iar în cele din urmă golul a fost validat. Chile acuză însă că Lo Celso se afla în poziţie de offside, înainte ca balonul să ajungă al Martinez. Nici imaginile prezentate după validarea golului nu au lămurit situaţia.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și