Închide meniul
VIDEO

Scene uluitoare în Premier League! Un suporter și-a prins gâtul de bară în timpul meciului Everton – Newcastle. Care e motivul din spatele deciziei

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 23:07

Scene uluitoare în Premier League! Un suporter și-a prins gâtul de bară în timpul meciului Everton – Newcastle. Care e motivul din spatele deciziei

Un suporter s-a legat de bară în timpul meciului Everton - Newcastle

Profimedia

  • Scene uluitoare în Premier League
  • Un suporter s-a legat de bară în timpul meciului Everton – Newcastle

Un suporter și-a prins gâtul de bară în timpul meciului Everton – Newcastle

Oamenii din staff au avut mari bătăi de cap după ce suporterul s-a legat de bară. Acesta a organizat un protest, iar meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care forțele de ordine au intervenit de urgență, cu echipament special, pentru a rezolva situația și pentru a îl scoate de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a tăia materialul cu care suporterul s-a legat de gât, oamenii din staff au avut nevoie de o intervenție în forță. Pentru minute bune, fanii nu au înțeles ce se întâmplă și au crezut că viața acestuia este pusă în pericol.

”Meciul este întrerupt după ce un fan de la Everton a venit pe teren și s-a legat de bară”, a anunțat Newcastle.

Reclamă

Reclamă

 

Suporterul a luat decizia de a se lega de bară pentru a protesta împotriva implicării guvernului din Marea Britanie în noile investiții în combustibili fosili.

Reclamă 4 / 0/3

Newcastle a cheltuit o sumă uriașă pentru evitarea retrogradării

Bogaţii de la Newcastle au dat mai multe lovituri în ultima zi de mercato. „Coţofenele” au cheltuit o sumă uriaşă în încercarea disperată de a se salva de la retrogradare. Peste o sută de milioane de euro a dat Mohammed Bin Salman pe jucători.

Chiar în ultima zi a lui ianuarie, Newcastle United a oficializat trei mutări. Este vorba despre Bruno Guimaraes de la Lyon, Dan Burn de la Brighton și Matt Targett de la Aston Villa. Peste 100 de milioane de euro a pus la bătaie şeicul Mohammed Bin Salman pentru aceste mutări.

Guimaraes era aşteptat de câteva zile la Newcastle, dar coţofenele au surprins prin aducerea lui Dan Burn, fundașul central al celor de la Brighton, care măsoară 2,01 metri. 15 milioane de euro i-a costat apărătorul pe cei de la Newcastle.

Dar asta nu e tot. La coţofene a ajuns şi Matt Targett, sub formă de împrumut. Acesta va juca la Neewcastle până la finalul acestui sezon, iar apoi se va întoarce la clubul său. În acord nu există și o opțiune sau obligare de cumpărare. Peste 100 de milioane de euro a cheltuit echipa condusă de arabi în această perioadă de mercato.

Bruno Guimaraes – 42 de milioane de euro (+8 milioane de euro sub formă de bonusuri)
Kieran Trippier – 15 milioane de euro
Dan Burn – 15 milioane de euro
Chris Wood – 30 de milioane de euro
Matt Targett – gratis

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
„Seceta” încheiată pentru Erling Haaland
Premier League • 10 feb., 16:39
„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland! A marcat primele goluri din 2024 și a stabilit un record fabulos în Premier League
Ianis Hagi, în timpul meciului Deportivo Alaves - Betis Sevilla
Fotbal extern • 3 feb., 21:00
Everton – Tottenham 2-2. Radu Drăgușin, introdus în teren de ziua lui! Ianis Hagi a jucat 18 minute în Alaves – Barcelona 1-3
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Kevin De Bruyne, după ce a înscris în Newcastle - Manchester City
Premier League • 13 ian., 22:03
Kevin De Bruyne, prestaţie magnifică la revenirea în Premier League! Belgianul a orchestrat revenirea spectaculoasă a cetăţenilor