Închide meniul
VIDEO

Scene uluitoare la derby-ul PAOK – Olympiakos 0-0! Fanii au „aprins” arena, sub privirile lui Răzvan Lucescu

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 21:45 / Actualizat: 5 februarie 2023, 22:45

Reclamă
Scene uluitoare la derby-ul PAOK – Olympiakos 0-0! Fanii au „aprins arena, sub privirile lui Răzvan Lucescu

Scene incredibile în PAOK - Olympiakos, sub privirile lui Răzvan Lucescu

PAOK - Olympiakos/ Twitter

Răzvan Lucescu a asistat la scene uluitoare la derby-ul din campionatul Greciei, PAOK – Olympiakos, încheiat cu scorul de 0-0! Fanii au „aprins” arena, iar arbitrul a decis să trimită echipele la vestiare din cauza mesajelor afişate de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK şi Olympiakos se întâlnesc în derby-ul rundei 21, din prima ligă din Grecia. Meciul este cu atât mai încins, echipele fiind la egalitate de puncte înaintea confruntării directe.

Scene uluitoare la derby-ul PAOK – Olympiakos. Fanii au „aprins” arena, sub privirile lui Răzvan Lucescu

Fanii de la PAOK au afişat un mesaj care i-a deranjat pe rivali. Mai exact, suporterii trupei lui Răzvan Lucescu au afişat un banner inscripţionat cu o insultă către patronul celor de la Olympiakos, anunţă presa din Grecia.

Ulterior, arbitrul a decis ca cele două echipe să meargă la vestiare, iar meciul a început cu o întârziere de aproximativ 20 de minute.

Fanii au creat o atmosferă incendiară, până la startul jocului. Aceştia au venit echipaţi cu torţe, şi au „aprins” arena de casă a celor de la PAOK, având de asemenea şi artificii.

Reclamă

Răzvan Lucescu, întâmplare incredibilă cu patronul de la PAOK

Răzvan Lucescu a povestit o întâmplare fabuloasă cu patronul celor de la PAOK, care obișnuia să-l convoace la ședințe la ore târzii.

„Am o relație excelentă cu patronul de la PAOK. Am avut o relație excelentă cu el și în primul mandat. S-a mai schimbat. La primul mandat îi plăcea să pună presiune foarte tare. Ședințele pe care le aveam erau ședințe în care ataca foarte dur, dar la sfârșit găsea mereu momentul și venea și mă lua în brațe și îmi spunea «fii atent, nu e nicio dramă, ține moralul ridicat».

Reclamă 4 / 0/3

Asta era strategia lui ca prin această presiune care o punea pe mine, pe management să ne țină pe toți concentrați 100%. Am avut ședințe și la 4 dimineața, nu numai la 3. Asta e fabuloasă. Era finalul de campionat, eram în frunte cu câteva etape înainte, am jucat un meci acasă, mai erau 4 etape, terminând acest meci rămâneau 3 și am acâștigat 3-0.

După meci ne-a chemat pe mine, pe căpitani, pe președinte, pe directoarea financiară și pe directorul sportiv. Pe mine m-a certat de m-a rupt, de față cu toți. După aia a avut câte un cuvânt fiecăruia, mai puțin pentru jucători. Erau 4 căpitani prezenți, i-a certat așa puțin, dar le spunea că sunt foarte buni.

Mai erau 3 meciuri de jucat și eram cu 7 puncte în fața locului 2. Când termină ședința vine la mine și îmi zice «vino încoace să te îmbrățișez, nu e nicio panică, dar fii atent»”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și