Închide meniul
VIDEO

Scene uluitoare la meciul Groningen – Ajax! Partida a fost suspendată definitiv după ce fanii au aruncat cu torţe pe teren

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 16:38

Scene uluitoare la meciul Groningen – Ajax! Partida a fost suspendată definitiv după ce fanii au aruncat cu torţe pe teren

Scene uluitoare la meciul Groningen - Ajax

Scene uluitoare la meciul dintre Groningen şi Ajax/ Profimedia

Au fost scene uluitoare la meciul dintre Groningen şi Ajax, din etapa a 32-a din prima ligă din Olanda. Fanii echipei gazde au aruncat cu numeroase torţe pe teren, şi astfel centralul a decis ca meciul să fie suspendat definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, arbitrul partidei a oprit jocul de două ori, până la a lua decizia de a-l suspenda definitiv.

Scene uluitoare la meciul Groningen – Ajax

Fanii lui Groningen au aruncat cu mai multe torţe pe teren, iar imediat suprafaţa de joc s-a umplut de fum nergu, dens.

Iniţial, centralul a decis să suspende partida timp de 15 minute, însă suporterii nu s-au liniştit. Ba mai mult, un fan a intrat pe teren, echipat cu un banner, însă a fost oprit la timp de stuarzi.

Reclamă

Se pare că legile din campionatul Olandei impun ca meciul să fie suspendat definitiv, dacă spiritele nu se calmează după o primă întrerupere, anunţă presa din Olanda.

De asemenea, este de menţionat că fanii lui Groningen plănuiau o grevă încă de dinaintea duelului cu Ajax, fiind nemulţumiţi de faptul că echipa a retrogradat după 33 de ani.

Meciul a fost întrerupt definitiv după doar 10 minute de joc, şi încă nu se ştie când sau dacă se va mai rejuca.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Ajax, meciul cu Groningen era unul crucial, deoarece „lăncierii” luptă pentru a-şi asigura locul doi din Eredivisie, care duce în preliminariile UEFA Champions League.

În Olanda, meciul dintre Groningen şi Ajax este al cincilea din acest weekend care se întrerupe din cauza incidentelor cauzate de suporteri.

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda. A făcut-o Bas Kuipers, fundaşul stânga de 28 de ani care a evoluat jumătate de sezon la Viitorul, în a doua parte a sezonului 2018-2019. El şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa României.

Declaraţia lui Kuipers e surprinzătoare, dacă ţinem cont că după ce a plecat de la Viitorul, la care a jucat nouă meciuri, el susţinea că e dezamăgit de atitudinea „Regelui”.

„Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă.

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aș fi Ajax, l-aș lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Reclamă

Este și «Cruyffian», Cruyff este marele lui idol. Are o concepție foarte frumoasă despre joc”, a spus Bas Kuipers, citat de voetbalzone.nl.

Recomandări
  • Scene uluitoare la Groningen – Ajax
  • Meciul a fost suspendat definitiv

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și