Închide meniul

Scenografie superbă la Real Madrid – Atletico! Fosta legendă a „Los Blancos” a fost omagiată de fanii madrileni

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 februarie 2023, 20:43

Scenografie superbă la Real Madrid – Atletico! Fosta legendă a Los Blancos” a fost omagiată de fanii madrileni

Scenografie superbă la Real Madrid - Atletico

Scenografie Real Madrid / Captură Digi Sport

Scenografie superbă la Real Madrid – Atletico! Amancio Amaro, fosta legendă a gazdelor, a fost omagiată de fanii madrileni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul meciului s-a ținut un moment de reculegere. Pe teren a fost prezentă și o formație muzicală care i-a adus și ea un omagiu fostului mare fotbalist spaniol.

Scenografie superbă la Real Madrid – Atletico! Fosta legendă a „Los Blancos” a fost omagiată de fanii madrileni

Fanii lui Real Madrid au fost și ei la înălțime. Galeria madrilenă a pregătit o scenografie superbă.

„Mulțumim, Amancio! Ești un erou madrilen!”, a fost mesajul galeriei lui Real Madrid pentru Amancio Amaro. Fotbalistul a încetat din viață la vârsta de 83 de ani.

Scenografie Real
Scenografie Real Madrid / Captură Digi Sport

Amancio Amaro a murit la 83 de ani. Fostul atacant, supranumit „Vrăjitorul”, a scris istorie în tricoul lui Real Madrid

Amancio Amaro, fostul mare atacant al lui Real Madrid, a murit la vârsta de 83 de ani.

Reclamă

Fostul jucător al „galacticilor, Amancio Amaro, a fost de nouă ori campion cu Real Madrid şi campion european cu Spania, în 1964.

„Real Madrid, preşedintele său şi conducerea sa regretă profund pierderea lui Amancio Amaro, preşedintele de onoare al Real Madrid, una dintre marile legende ale clubului nostru şi ale fotbalului mondial”, a declarat clubul madrilen într-un comunicat.

„Alături de Paco Gento, Amancio a fost liderul echipei Real Madrid după ce s-au câştigat cinci cupe europene consecutive între 1956 şi 1960, şi reprezintă valorile care au făurit istoria clubului nostru”, a adăugat gruparea madrilenă, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Transferat în 1962 de la Deportivo La Coruña, atacantul a petrecut 14 sezoane la clubul madrilen. Sub tricoul lui Real Madrid, a câştigat 9 campionate spaniole, 3 Cupe ale Spaniei şi o cupă europeană în 1966. A fost golgheter în campionatul spaniol de două ori.

Amancio Amaro a avut cifre de senzaţie la Real Madrid. În 471 de parte a marcat nu mai puţin de 155 de goluri. În 1964 s-a clasat pe locul 3 în cursa pentru câştigarea Balonului de Aur. Câştigător a fost scoţianul Denis Law de la Manchester United, iar pe poziţia a doua a terminat Luis Suarez de la Inter.

Amaro, supranumit „Vrăjitorul” (El Brujo), a fost jucat de 42 de ori cu echipa naţională a Spaniei cu care a câştigat Campionatul European, în 1964.

Recomandări
  • Scenografie superbă la Real Madrid – Atletico
  • Fosta legendă a „Los Blancos” a fost omagiată de fanii madrileni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și