Închide meniul

Se amână debutul lui Lionel Messi la PSG. Argentinianul nu va juca nici cu Brest. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri uriaşe!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 22:20

Se amână debutul lui Lionel Messi la PSG. Argentinianul nu va juca nici cu Brest. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri uriaşe!

Grupa Morții în Champions League

Profimediaimages

Potrivit spaniolilor de la as.com, Messi nu poate juca în meciul Brest – PSG, din etapa a 3-a a Ligue 1. Şi Neymar este indisponibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se amână debutul lui Lionel Messi la PSG

Fostul căpitan al Barcelonei încă nu este în cea mai bună formă fizică, iar antrenorul vicecampioanei Franţei nu este dispus să îşi asume niciun risc.

Știm deja cine este Leo, ce reprezintă el. Totul este pozitiv. Există o atmosferă foarte bună în grup, iar el s-a adaptat foarte bine și foarte repede. Sunt mulțumit de felul în care lucrează toată lumea.

Analizăm dacă va fi sau nu în lotul pentru meci. Criteriile pe care ne concentrăm sunt de ordin fizic, fotbalistic și de dinamică a lotului. Trebuie să găsim un echilibru. Există un sentiment foarte bun în vestiar, iar când există atâta talent într-o echipă ca a noastră, înțelegerea nu este doar în vestiar, ci și pe teren”, a declarat Maurico Pochettino, într-o conferință de presă.

Jurnaliştii de la Le Parisien anunţă că Messi va juca primul meci la PSG abia săptămâna viitoare, când trupa lui Pochettino are deplasare la Reims. Meciul este programat duminică, pe 29 august.

Reclamă

Venirea lui Messi i-a adus lui PSG câştiguri uriaşe atât pe plan financiar, cât şi ca imagine. De acest lucru profită chiar şi adversarele din campionat. Până să se afle că noul star al parizienilor nu va debuta acum, Brest a pus în vânzare bilete la preţuri uriaşe, care pornesc de la 120 de euro!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și