Închide meniul

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 19:35

Reclamă
„Se deghizează! Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo - Leganes 1-1

Colaj: Profimedia

Andrei Rațiu a fost comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1Spaniolii au fost impresionați de român, în cadrul duelului din etapa a 8-a a sezonului de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul cu Leganes, Rayo a deschis scorul încă din minutul 8, prin Sergio Camello. Replica adversarilor a venit în minutul 55, prin Juan Cruz, care a stabilit scorul final al partidei.

Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1

Chiar dacă nu a reușit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă, Andrei Rațiu a fost lăudat de publicația marca.com.

Jurnaliștii spanioli l-au comparat pe Andrei Rațiu cu Zinedine Zidane, atunci când au notat o fază din minutul 84. La momentul respectiv, românul a reușit să treacă spectaculos de doi adversari, însă șutul său a fost blocat.

„Rațiu se deghizează în Zidane, trece de doi adversari, face o piruetă în stilul lui Zidane, însă șutul său din careu este blocat de un adversar”, a notat publicația menționată anterior, despre acțiunea reușită de român.

Reclamă
Reclamă

Pentru prestația din meciul cu Leganes, Andrei Rațiu a primit nota de 7,3 din partea specialiștilor de la sofascore.ro. Nota românului este peste media echipei, de 6,89.

Până în momentul de față, Andrei Rațiu a reușit un gol și o pasă decisivă în cele 6 meciuri jucate, în actualul sezon de La Liga.

După 1-1 cu Leganes, Rayo Vallecano se află pe locul al 8-lea în La Liga, cu 10 puncte după 8 meciuri disputate. De cealaltă parte, adversara din această etapă este pe locul 16, cu 7 puncte.

Reclamă

Spaniolii anunţă că Atletico Madrid are concurenţă pentru Andrei Raţiu: „Întărire de lux”

După remiza de pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1, în care Raţiu a pasat decisiv, fundaşul român a fost notat în agendă de echipa lui Diego Simeone.

Rayo Vallecano nu are însă de gând să îl lase pe Raţiu să plece pentru mai puţin de 10 milioane de euro. Există însă şi o echipă care ar putea să plătească mult mai puţin.

Villarreal încă deţine 50% din drepturile lui Raţiu, iar Marca susţine că românul ar fi un transfer de lux pentru „submarinul galben”, în condiţiile în care flancul drept al apărării este asigurat:

„Villarreal l-a crescut pe Rațiu, iar în prezent încă deține 50% din drepturi. Este o situație de win-win pentru ei, întrucât pot împărți suma pe care ar obține-o Rayo Vallecano de pe urma transferului sau ar putea să plătească mai puțin dacă ar vrea să-l aducă.

Marcelino deja îi are în lot pe Kiko Femenia și Juan Foyth, iar transferul lui Rațiu ar fi o întărire de lux, întrucât este un fotbalist care merită apreciat, în toate sensurile”, au scris cei de la marca.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-3. Kadiri și Omondi, spectacol total! Dezastru pentru echipa lui Dan Petrescu!

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și