Închide meniul

Se îngroașă gluma la Schalke după retrogradare! Clubul a cerut ajutorul poliției ca să-i apere pe jucători de ultrașii furioși

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2021, 7:52

Se îngroașă gluma la Schalke după retrogradare! Clubul a cerut ajutorul poliției ca să-i apere pe jucători de ultrașii furioși

profimediaimages

Dezastru la Schalke 04

Un grup de suporteri furioşi a "bombardat" autocarul cu ouă şi s-a luat de jucători, când echipa s-a întors, miercuri, la Gelsenkirchen, după ce a pierdut la Bielefeld, cu Arminia, scor 0-1, rezultat care a dus la retrogradarea matematică a formaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schalke cere ajutor de la poliție

Potrivit presei germane, jucătorii ar fi fost urmăriţi până la casele lor şi ameninţaţi, iar maşina unui fotbalist ar fi fost avariată înainte ca poliţia să intervină, scrie news.ro. 

Clubul a explicat într-un comunicat că "a luat deja măsuri pentru a asigura siguranţa jucătorilor şi a staff-ului”.

Schalke 04, un club istoric al fotbalului german, va retrograda în liga a doua la sfârşitul sezonului după 30 de ani neîntrerupţi în primul eşalon şi la trei ani după ce a fost vicecampioan al Germaniei.

Reclamă

Clubul din Gelsenkirchen are o datorie de 217 milioane de euro, după ce a înregistrat pierderi de 52 de milioane de euro în ultimul exerciţiu financiar, din cauza pandemiei Covid-19.

Schalke a schimbat cinci antrenori într-un sezon

Dezastrul de la Schalke s-a văzut și la nivelul băncii tehnice. Clubul din Gelsenkirchen a avut nu mai puțin de cinci tehnicieni în acest sezon. 

David Wagner a fost primul antrenor al formației din Gelsenkirchen în acest sezon. El fusese instalat pe banca lui Schalke la începutul sezonului 2019/20. Wagner a fost demis după numai două etape din actuala stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

I-a urmat în funcție Manuel Baum, care a rezistat pe banca "minerilor" în perioada 30 septembrie 2020 -18 decembrie 2020. Ulterior a urmat interimatul lui Huub Stevens, care a ținut numai partide.

A fost instalat Christian Gross pe 27 decembrie 2020, dar a fost demis la fel repede, la sfârșitul lunii februarie 2021. Începând cu luna martie, Schalke este condusă de Dimitrios Grammozis.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și