Închide meniul

”Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile!” Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său. Anunțul care îl bagă în sperieți pe Florentino Perez

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 11:18

Reclamă
”Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile!” Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său. Anunțul care îl bagă în sperieți pe Florentino Perez

Kylian Mbappe ar vrea să rămână la PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său

Kylian Mbappe este dorit cu insistență de Real Madrid, dar lasă loc de interpretări. În ultimul interviu acordat, superstarul lui PSG a anunțat că nu a luat o decizie categorică cu privire la viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Să devin dintr-o promisiune un jucător profesionist, de la Monaco la PSG, a fost ceva logic. Dacă vorbim despre carieră, este mereu loc de neprevăzut. Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile.

Este imposibil să prevăd ce se va întâmpla în următorii 20 de ani. Părinții mei nu au intervenit în nicio decizie pe care am luat-o, nici când eram minor. Eu nu am învățat niciodată să pierd”, a declarat Kylian Mbappe, citat de Marca.

30 iunie 2022 este data la care contractul lui Mbappe cu PSG va expira. Începând cu 1 ianuarie 2022, francezul e liber să negocieze cu orice echipă își dorește.

Totuşi, spaniolii susţin că acesta poate ajunge chiar la începutul lui 2022 pe Santiago Bernabeu. Totul depinde de PSG, care poate obţine o sumă în schimbul „perlei” sale cotate la 160 de milioane de euro pe site-urile de specialitate.

Reclamă

În acest sezon, Kylian Mbappe a bifat 23 apariții pentru PSG, în Ligue 1 și Champions League, reușind să înscrie 13 goluri și să dea 14 pase decisive.

Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe

Real Madrid se pregăteşte să detoneze două „bombe” pe piaţa transferurilor. Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt cele două staruri care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Liderul detaşat din campionatul Spaniei îşi poate face o nouă echipă „galactică”.

Chiar preşedintele La Liga, Javier Tebas, l-a dat de gol pe Florentino Perez. Acesta a dezvăluit că nu se pune problema ca madrilenii să încalce regula fair-play-ului financiar. În schimb, rivala Barcelona îşi poate lua gândul de la golgheterul Borussiei Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3

„Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și