Închide meniul

"Se potrivește profilului nostru". Radu Drăgușin, așteptat cu brațele deschise la RB Leipzig: "Este un jucător interesant"

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 14:52

"Se potrivește profilului nostru". Radu Drăgușin, așteptat cu brațele deschise la RB Leipzig: "Este un jucător interesant"

Radu Drăgușin

profimediaimages

  • Anunțul celor de la RB Leipzig despre Radu Drăgușin
  • Fundaşul de 19 ani are o cotă de piaţă de 800.000 de euro

Radu Drăgușin a fost promovat la prima echipa a celor de la Juventus în acest sezon. Românul a prins trei apariții în tricoul bianconerilor și a atras deja atenția mai multor cluburi importante din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre ele se numără și RB Leipzig, semifinalistă în sezonul precedent al UEFA Champions League. Directorul sportiv al nemților, Markus Kroschem, crede că Radu Drăgușin s-ar adapta fără probleme în Bundesliga.

Anunțul celor de la RB Leipzig despre Radu Drăgușin

”Este un jucător interesant, dacă vorbim de ce calități are, se potrivește profilului nostru.

Reclamă

Noi avem o anumită viziune când facem transferuri, dar acum sunt din ce în ce mai multe cluburi mari care caută să cumpere tineri de perspectivă.

Acum, competiția de pe piața transferurilor este mai acerbă din acest motiv" a declarat Markus Kroschem, pentru Bild.

Reclamă

Nici Juventus nu vrea să renunțe ușor la Radu Drăgușin. Campioana Italiei vrea să-l lege de club pe fundașul român până în 2026. El ar urma să încaseze un milion de euro pe sezon, după prelungirea contractului cu echipa lui Andrea Pirlo.

Radu Drăgușin, șanse mari să fie titular în Verona – Juventus

Intențiile lui Juventus în ceea ce îl privește pe Drăgușin par tot mai clare. Pe lângă prelungirea contractului, "Bătrâna Doamnă" îi oferă românului și mai multe minute de joc. 

Andrea Pirlo a spus că sunt şanse ca Radu Drăguşin să fie titular în meciul Juventus – Verona, din etapa 24 de Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

"Radu Drăgușin este clar o opțiune în apărare, ar putea juca din start. Mergem înainte, nu vorbesc despre cei care nu pot juca, vreau să văd la lucru pe cei care sunt apți de joc.

Singurul care revine este Rabiot după o suspendare, e bine că mai avem soluții la mijloc. Eu sunt în formă, dar nu pot intra! Aș fi jucat cu mare plăcere”, a spus Andrea Pirlo, la conferința de presă premergătoare meciului cu Verona. 

Drăgușin este la Juventus din 2018. El este cotat la 800.000 euro. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere!
AntenaPLAY • 25 mart., 20:05
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! Ce a spus despre duelul cu Luis Diaz