Închide meniul

Se știu toate echipele calificate în grupele Champions League! Cum arată urnele înainte de tragerea la sorți. Moldova are echipă în UCL, după ce Sheriff Tiraspol a scris istorie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 0:35

Se știu toate echipele calificate în grupele Champions League! Cum arată urnele înainte de tragerea la sorți. Moldova are echipă în UCL, după ce Sheriff Tiraspol a scris istorie

Sheriff Tiraspol, surpriza preliminarilor Champions League

Profimedia

Sheriff Tiraspol a reușit o performanță istorică și a devenit prima echipa din Moldova care va juca în grupele Champions League, după ce a eliminat-o pe Dinamo Zagreb. Salzburg și Șahtior Donețk sunt ultimele echipe care au obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragerea la sorți pentru grupele Champions League va avea loc joi, 26 august, de la ora 19:00 (ora României), la Istanbul.

Cum arată urnele înainte de tragerea la sorți pentru grupele Champions League

Pentru tragerea la sorți, echipele sunt împărțite în patru urna. În urna 1 se află deținătoarea trofeului Champions League, câștigătoarea Europa League și campioanele din primele șase ligi ale Europei (Spania, Anglia, Germania, Italia, Franța, Portugalia). Celelalte urne sunt stabilite pe baza coeficienților UEFA.

Cluburile vor fi împărțite în opt grupe de câte patru echipe. Formațiile din același campionat nu pot juca în aceeași grupă.

Urna 1: Chelsea, Villarreal, Bayern Munchen, Manchester City, Atletico Madrid, Inter Milano, Sporting Lisabona, Lille

Reclamă

Urna 2: Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Sevilla și Borussia Dortmund.

Urna 3: Porto, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, Benfica, Zenit St Petersburg, Salzburg și Șahtior.

Urna 4: Dinamo Kiev, Club Brugge, Young Boys, AC Milan, Malmo, Wolfsburg, Beșiktaș și Sheriff.

Reclamă 4 / 0/3

Programul grupelor în UEFA Champions League

Etapa 1: 14/15 septembrie
Etapa 2: 28/29 septembrie
Etapa 3: 19/20 octombrie
Etapa 4: 2/3 noiembrie
Etapa 5: 23/24 noiembrie
Etapa 6: 7/8 decembrie

Marea finală este programată pe 28 mai 2022 și se va juca pe stadionul din Sankt Petersburg, în Rusia.

Recomandări
  • Se știu echipele calificate în Champions League
  • Sheriff Tiraspol a scris istorie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și