Închide meniul

Seară nebună în play-off-ul Champions League! Young Boys, calificare dramatică cu Ferencvaros. Benfica a eliminat-o pe PSV. Dorin Rotariu și Ludogoreț au ratat „masa bogaților”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 23:59 / Actualizat: 25 august 2021, 9:52

Seară nebună în play-off-ul Champions League! Young Boys, calificare dramatică cu Ferencvaros. Benfica a eliminat-o pe PSV. Dorin Rotariu și Ludogoreț au ratat „masa bogaților

Seară nebună în play-off-ul Champions League

Profimedia

Ferencvaros – Young Boys 2-3 (4-6 la general)

După ce au câștigat cu 3-2 în meciul tur, în inferioritate numerică, elevețienii au deschis scorul repede la Budapesta, încă din minutul 5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ferencvaros a răsturnat scorul până la pauză, după golurile lui Wingo și Mmaee, dar maghiarii au căzut în partea secundă.

Fassnacht a egalat situația pe tabelă în minutul 56. Elvețienii putea să se desprindă, dar Siebatcheu a ratat un penalty în minutul 70. A înscris totuși Mambimbi, care a stabilit și scorul final.

Meciul de la Budapesta s-a terminat 2-3, iar Young Boys merge în grupele Champions League după 6-4 la general. Ferencvaros se va mulțumi doar cu grupele Europa League.

Ludogoreț – Malmo 2-1 (2-3 la general)

Echipa lui Dorin Rotariu avea nevoie să întoarcă un handicap de două goluri după meciul tur. Ludogoreț a înscris de două ori, dar nu și-a păstrat poarta intactă.

Reclamă

Nedyalkov a deschis scorul pentru bulgari în minutul 10, dar la cabine s-a intrat la egalitate, după golul lui Birmancevic.

Sotiriou a marcat din nou pentru Ludogoreț, în minutul 60, dar bulgarii nu mai găsit și golul care să trimită meciul în prelungiri. Dorin Rotariu a rămas pe bancă tot meciul și va merge alături de Ludogoreț în Europa League. Malmo, care a eliminat și Rangers-ul lui Ianis Hagi, ajunge în Champions League.

PSV – Benfica 0-0 (1-2 la general)

Benfica și PSV au oferit un adevărat spectacol în meciul tur, când portughezii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

PSV a scos doar o remiză albă pe teren propriu, astfel că își va continua parcursul european în grupele Europa League. Benfica merge în Champions League.

Vedeta Gotze a jucat tot meciul la PSV, în timp ce la Benfica a jucat fostul jucător de la Manchester City, Nicolas Otamendi.

Rezultatele serii în play-off-ul Champions League

  • Ferencvaros – Young Boys 2-2 (4-5 la general)
  • Ludogoreț – Malmo 2-1 (2-3 la general)
  • PSV – Benfica 0-0 (1-2 la general)

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și