Închide meniul

Seară nebună în preliminariile Champions League! Ianis Hagi și Rangers, înfrângere în Suedia. Florin Niță a fost titular în Sparta Praga – AS Monaco 0-2. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 22:59 / Actualizat: 4 august 2021, 2:23

Seară nebună în preliminariile Champions League! Ianis Hagi și Rangers, înfrângere în Suedia. Florin Niță a fost titular în Sparta Praga – AS Monaco 0-2. Toate rezultatele sunt AICI

Seară nebună în preliminariile Champions League

Profimedia

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată în Malmo – Rangers 2-1. „Prințul” s-a accidentat în prima etapă din campionatul Scoției, iar Gerrard nu a vrut să riște o agravare a situației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Rangers au mâncat bătaie în Suedia

Rieks și Birmancevic au marcat golurile lui Malmo în confruntarea cu Rangers. Pentru scoțieni a înscris Steven Davis, în minutul 90+5.

Rangers a avut doar două șuturi pe spațiul porții în meciul din Suedia. Acest aspect ar putea să-l determine pe Gerrard să-l titularizeze pe Ianis Hagi în returul programat săptămâna viitoare.

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion în primul meci al sezonului, chiar după ce reușise să marcheze. Românul a ieșit accidentat în meciul cu Livingston, după ce a fost faultat dur.

Florin Niță, titular în Slavia Praga – Monaco 0-2

Fostul portar de la FCSB a fost integralist în meciul cu formația din Ligue 1. Niță nu a avut ce face în fața vedetelor de la Monaco, iar echipa lui a cedat cu 2-0 pe teren propriu.

Reclamă

Volland și Tchouameni au înscris golurile care au adus victoria pentru Monaco. Niță a avut alte trei parade importante.

Florin Niță este titular de drept la Slavia Praga. În sezonul trecut, acesta a bifat 30 de apariții pentru cehi.

Rezultatele serii în preliminariile Champions League

În celelalte meciuri ale serii, Șahtior Donețk a învins-o cu 2-1 pe Genk, în deplasare, iar PSV a făcut înstrucție cu Midtjylland, scor 3-0.

Reclamă 4 / 0/3
  • Malmo – Rangers 2-1
  • Sparta Praga – Monaco 0-2
  • CFR Cluj – Young Boys 1-0
  • Genk – Șahtior Donețk 1-2
  • PSV – Midtjylland 3-0
  • Olympiacos – Ludogoreț (22:00)
  • Steaua Roșie Belgrad – Sheriff Tiraspol (22:00)

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și