Închide meniul

Șeful arbitrilor UEFA îl pune la zid pe Octavian Șovre! "Inacceptabil. E vorba de demnitate"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 15:37

Șeful arbitrilor UEFA îl pune la zid pe Octavian Șovre! "Inacceptabil. E vorba de demnitate"

profimediaimages

Octavian Șovre i-a cerut autograful lui Erling Haaland

Șeful arbitrilor UEFA, Roberto Rosetti, a spus că gesturile centralilor care cer tricoul sau autograful jucătorilor sunt "inacceptabile". Rosetti i-a înștiințat pe arbitri în legătură cu posibilele consecințe încă după meciul cu pricina. Între timp, motivul din spatele gestului lui Șovre a devenit public!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunteți responsabili pentru comportamentul vostru și al membrilor echipei voastre atunci când acționați în numele UEFA. UEFA s-a străduit să fiți respectați la fel de mult ca jucătorii, iar voi ați contribuit la asta prin felul în care vă prezentați: atletic, impunător, respectuos și profesionist.

 Dacă vreți să fiți respectați la fel de mult precum jucătorii, de ce le-ați cere autograful sau tricoul? Ei vi le cer vouă? Este pur și simplu inacceptabil, o chestiune de demnitate și nu trebuie să uitați de toate camerele TV de la meciurile UEFA – ele nu ratează nimic”, se arată într-un email trimis de Rosetti arbitrilor UEFA, potrivit Sky Sports. 

Octavian Șovre i-a cerut autograful lui Erling Haaland

Şovre a fost filmat pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cere un autograf vedetei lui Borussia Dortmund, Erling Haaland. Norvegianul a acceptat solicitarea oficialului român. "Un moment care va declanşa toate alarmele la UEFA", scriu spaniolii de la as.com.

Reclamă

Octavian Şovre ar putea fi sancţionat de UEFA pentru acest gest. "Oficialul care i-a cerut un autograf lui Erling Haaland riscă să fie suspendat", au titrat jurnaliştii de la The Times. Mai mult, aceştia consideră că forul european va transmite noi recomandări arbitrilor pentru ca asemenea episoade să nu se mai repete.

Octavian Șovre: "Lionel Messi mi-a semnat 9 cartonaşe, nu unul"

Arbitrul asistent din România a spus că a obţinut peste 250 de semnături de la sportivi celebri. Printre aceștia se numără și marele Lionel Messi, cu care Șovre a dialogat în multe în multe rânduri.

Reclamă 4 / 0/3

"O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături", a spus Şovre pentru playsport.ro.

Recomandări
  • Octavian Șovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland
  • Reacția șefului arbitrilor de la UEFA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
Vezi toate știrile
Citește și