Închide meniul

Șeful arbitrilor UEFA îl pune la zid pe Octavian Șovre! "Inacceptabil. E vorba de demnitate"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 15:37

Șeful arbitrilor UEFA îl pune la zid pe Octavian Șovre! "Inacceptabil. E vorba de demnitate"

profimediaimages

Octavian Șovre i-a cerut autograful lui Erling Haaland

Șeful arbitrilor UEFA, Roberto Rosetti, a spus că gesturile centralilor care cer tricoul sau autograful jucătorilor sunt "inacceptabile". Rosetti i-a înștiințat pe arbitri în legătură cu posibilele consecințe încă după meciul cu pricina. Între timp, motivul din spatele gestului lui Șovre a devenit public!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunteți responsabili pentru comportamentul vostru și al membrilor echipei voastre atunci când acționați în numele UEFA. UEFA s-a străduit să fiți respectați la fel de mult ca jucătorii, iar voi ați contribuit la asta prin felul în care vă prezentați: atletic, impunător, respectuos și profesionist.

 Dacă vreți să fiți respectați la fel de mult precum jucătorii, de ce le-ați cere autograful sau tricoul? Ei vi le cer vouă? Este pur și simplu inacceptabil, o chestiune de demnitate și nu trebuie să uitați de toate camerele TV de la meciurile UEFA – ele nu ratează nimic”, se arată într-un email trimis de Rosetti arbitrilor UEFA, potrivit Sky Sports. 

Octavian Șovre i-a cerut autograful lui Erling Haaland

Şovre a fost filmat pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cere un autograf vedetei lui Borussia Dortmund, Erling Haaland. Norvegianul a acceptat solicitarea oficialului român. "Un moment care va declanşa toate alarmele la UEFA", scriu spaniolii de la as.com.

Reclamă

Octavian Şovre ar putea fi sancţionat de UEFA pentru acest gest. "Oficialul care i-a cerut un autograf lui Erling Haaland riscă să fie suspendat", au titrat jurnaliştii de la The Times. Mai mult, aceştia consideră că forul european va transmite noi recomandări arbitrilor pentru ca asemenea episoade să nu se mai repete.

Octavian Șovre: "Lionel Messi mi-a semnat 9 cartonaşe, nu unul"

Arbitrul asistent din România a spus că a obţinut peste 250 de semnături de la sportivi celebri. Printre aceștia se numără și marele Lionel Messi, cu care Șovre a dialogat în multe în multe rânduri.

Reclamă 4 / 0/3

"O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături", a spus Şovre pentru playsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și