Închide meniul

Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League! Ofertă de 40 de milioane de euro pentru un atacant de clasă

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 17:32

Reclamă
Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League! Ofertă de 40 de milioane de euro pentru un atacant de clasă

Șeicul lui Newcastle pregătește transferuri de Champions League!

Mohammed Bin Salman, patronul lui Newcastle / Profimedia

Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League! Mohammad Bin Salman vrea să-l transfere pe Dominic Calvert-Lewin, atacantul englez al celor de la Everton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă jumătate de sezon excepțională pentru Newcastle, patronul echipei vrea să întărească lotul pentru a forța calificarea în Liga Campionilor.

Șeicul lui Newcastle pregătește transfer de Champions League!

Astfel, una dintre țintele „coțofenelor” este Dominic Calvert-Lewin, atacantul de națională al celor de la Everton.

Potrivit presei britanice, șeicul lui Newcastle este gata să plătească 40 de milioane de euro pentru realizarea transferului. Ajuns la 25 de ani, Calvert-Lewin este unul dintre cei mai importanți atacanți din Anglia, fiind cotat la 30 de milioane de euro.

Fotbalistul are și 11 meciuri pentru naționala lui Gareth Southgate, reușind să înscrie de 4 ori.

Reclamă

Newcastle ocupă locul 4 în Premier League, cu 38 de puncte în 19 meciuri. De cealaltă parte, Everton se află într-o situație complicată. Cu numai 15 puncte adunate, trupa lui Frank Lampard se află pe locul 19.

Zinedine Zidane, pe „lista” unui club din Premier League! Antrenorul este „ademenit” cu un salariu de 50 de milioane de euro

Zinedine Zidane este curtat cu insistenţă de un club gigant din Premier League! Chelsea îl „ademeneşte” pe tehnicianul francez cu un salariu colosal de 50 de milioane de euro, salariu care l-ar transforma în cel mai bine plătit antrenor din lume.

Zinedine Zidane este liber de contract din 2021, după despărţirea de Real Madrid. Tehnicianul este dorit pe banca lui Chelsea, clubul englez traversând un sezon extrem de modest, ţinând cont de investiţiile masive care au avut loc la formaţia de pe Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea l-a demis pe Thomas Tuchel la începutul sezonului, imediat după ce Todd Boehly a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Roman Abramovich. Imediat după plecarea antrenorului german, noua conducere a „albaştrilor” l-a ales pe Graham Potter.

Fostul tehnician de la Brighton nu a avut rezultatele dorite, Chelsea fiind în acest moment pe locul 10 în campionatul englez.

În acest context, conducerea clubului londonez se gândeşte să îl numească antrenor pe Zinedine Zidane, cel care are în palmares trei Ligi ale Campionilor alături de Real Madrid.

Anunţul că Chelsea este pe urmele lui Zinedine Zidane a fost făcut de jurnaliştii de la El Chiringuito de Jugones, care susţin că antrenorul francez este „ademenit” pe Stamford Bridge cu un salariu astronomic de 50 de milioane de euro pe an.

Zidane ar urma să devină cel mai bine plătit antrenor din lume, dacă ar accepta oferta clubului londonez. În acest moment, cei mai mulţi bani îi încasează Diego Simeone, pe care Atletico Madrid îl plăteşte cu 40 de milioane de euro pe sezon.

Zinedine Zidane nu a mai antrenat până acum în Premier League. În ultima perioadă, antrenorul a fost asociat cu naţionala Franţei, însă în cele din urmă, Didier Deschamps şi-a prelungit contractul.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și