Închide meniul

Semifinale Europa League | Manchester United – AS Roma 6-2 și Villarreal – Arsenal 2-1. Masacru pe "Teatrul Viselor". Unai Emery și-a învins fosta echipă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 aprilie 2021, 20:55

Semifinale Europa League | Manchester United – AS Roma 6-2 și Villarreal – Arsenal 2-1. Masacru pe "Teatrul Viselor". Unai Emery și-a învins fosta echipă

profimediaimages

Semifinalele Europa League au început

Update: Manchester United – AS Roma 6-2! A marcat și puștiul Mason Greenwood. Este primul sa reușită stagională în Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Manchester United – AS Roma 5-2! Marchează și Paul Pogba. 

Update: Villarreal – Arsenal 2-1! "Tunarii" revin în joc. Nicolas Pepe a înscris din penalty. 

Update: Manchester United – AS Roma 4-2! Bruno Fernandes a făcut și el dubla. Portughezul a înscris din penalty. 

Update: Manchester United – AS Roma 3-2! Edinson Cavani reuşeşte dubla. 

Reclamă

Update: Manchester United – AS Roma 2-2! "Diavolii" au egalat prin golul lui Edinson Cavani. 

Update: Manchester United – AS Roma 1-2! Italienii au întors scorul după golurile lui Pellegrini și Dzeko. 

Update: Villarreal – Arsenal 2-0! GOOL Raul Albiol! Spaniolii conduc cu 2-0. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Villarreal – Arsenal 1-0! GOOL Manu Trigueros! "Submarinul galben" scufundă epava "tunarilor".  

Update: Manchester United – AS Roma 1-0! GOOL Bruno Fernandes! Talismaul "Divaolilor" a marcat din nou

Update: Au început cele două partide ale serii. 

Manchester United – AS Roma

Manchester United a ajuns în Europa League doar pentru că a terminat pe locul al treilea în grupa de Champions League. "Diavolii" vor să câștige trofeul ca să-și salveze sezonul european. United le-a eliminat pe Real Sociedad, AC Milan și Granada.

De cealaltă parte, Roma a trecut de Braga, Șahtior și Ajax. Echipa capitolină a revenit în semifinalele unei competiții europene după o pauză de trei ani, când prindea careul de ași în Champions League. 

Manchester United și Roma n-au mai jucat între-un meci oficial din 2008, când cele două se întâlneau în "sferturile" Champions League. "Diavolii" mergeau atunci mai departe după 1-0 pe Old Trafford și 2-0 pe Olimpico. United avea să câștige trofeul. 

Villarreal – Arsenal

Villarreal a ajuns în semifinale după ce le-a eliminat pe RedBull Salzburg, Dinamo Kiev și Dinamo Zagreb. Unai Emery, antrenorul "Submarinului galben", are trei trofee Europa League în palmares.

Reclamă

De cealaltă parte, Arsenal le-a eliminat pe Benfica, Olympiacos și Slavia Praga. Actualul antrenor de la Villareal, Emery, a stat 1 an și jumătate pe banca "tunarilor".

Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din 2009, când jucau în "sferturile" Champions League. Arsenal mergea atunci mai departe după 4-1 la general. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și