Închide meniul

Senegal – Egipt, finala de la Cupa Africii 2022! Sadio Mane și Mohamed Salah, în luptă directă pentru marele trofeu

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2022, 0:10

Senegal – Egipt, finala de la Cupa Africii 2022! Sadio Mane și Mohamed Salah, în luptă directă pentru marele trofeu

Senegal - Egipt, finala Cupei Africii 2022

Profimedia

  • Senegal – Egipt, finală de la Cupa Africii 2022
  • Sadio Mane și Mohamed Salah, în luptă directă pentru marele trofeu

Camerun și Egipt au fost la egalitate după 120 de minute de joc, iar meciul a intrat în prelungiri. Egiptenii au jucat în extra-time cu un om minus, după eliminarea lui Queiroz, dar au ținut de scos și au împis meciul la penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Senegal – Egipt, finală de la Cupa Africii 2022

La 11 metri, camerunezii s-au făcut de râs. Singurul care a înscris a fost Vicent Aboubakar, culmea, cel care l-a atacat pe Mohamed Salah înaintea partidei. Atacantul din Camerun a spus că starul lui Liverpool nu-l impresionează cu nimic.

La Egipt n-a ratat nimeni la loviturile de departajare. Zizo, Abdelmonem și Lasheen au înscris, în timp ce Moukoudi, Lea și N’Jie au semnat ratările camerunezilor.

Reclamă

În cealaltă semifinală, Senegal a trecut cu 3-1 de Burkina Faso. Diallo, Gueye și Sadio Mane au înscris pentru senegalezi, îm timp ce golul de onoare al Burkinei Faso a fost marcat de Toure.

Marea finală dintre Senegal și Egipt va avea loc în duminică, pe stadionul Olembe din Yaounde. Finala mică (Burkina Faso – Camerun) este programată sâmbătă, pe stadionul Ahmadou Ahidjo, tot din Yaounde.

Reclamă
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe
AntenaPLAY • 20 feb., 15:11
România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale. Meciul e exclusiv în AntenaPLAY
Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă
Premier League • 16 feb., 18:01
„Pleacă 100% în vară” Cel mai mare transfer din istorie, de 235 de milioane de euro, ar urma să se facă: „Va trăi ca un rege”
S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie!
Fotbal extern • 13 feb., 10:00
S-ar putea realiza cel mai mare transfer din istorie! Au oferit 235 de milioane de euro pentru superstar!
Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni
Cupa Africii pe Naţiuni 2023 • 5 feb., 11:48
Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni. Al şaptelea antrenor demis în timpul competiţiei