Închide meniul

Senegal – Olanda, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar. Țara gazdă va juca abia în cea de-a treia partidă. Cum arată programul complet al primei zile

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 aprilie 2022, 11:14

Senegal – Olanda, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar. Țara gazdă va juca abia în cea de-a treia partidă. Cum arată programul complet al primei zile

Campionatul Mondial din Qatar va începe în noiembrie 2022

Hepta

Campionatul Mondial din Qatar va fi deschis de meciul Senegal – Olanda. Aşadar, va fi pentru prima oară după 20 de ani când naționala țării gazdă nu va juca în prima partidă a turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri au fost stabilite grupele de la Campionatul Mondial din Qatar. Deși inițial s-a anunțat că meciul de deschidere va fi Qatar – Ecuador, până la urmă alte două echipe naționale se vor duela în prima partidă a turneului programat în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Senegal – Olanda, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar

FIFA a anunțat că Senegal – Olanda va fi meciul de deschidere de la Cupa Mondială din acest an. Astfel, va fi pentru prima oară după 20 de ani când naționala țării gazdă nu va disputa primul duel al turneului final.

Ultima oară s-a întâmplat la Mondialul din 2002, când Senegal și Franța s-au întâlnit în meciul de deschidere al turneului găzduit de Coreea de Sud și Japonia.

FIFA a anunțat că în prima zi a Campionatului Mondial din Qatar se vor juca 4 meciuri. A doua partidă de pe 21 noiembrie va fi Anglia – Iran, urmând ca țara gazdă, Qatar, să intre în scenă în cel de-al 3-lea duel al zilei, contra Ecuadorului. Prima zi a Mondialului va fi închisă de meciul dintre SUA și naționala din Europa care va obține calificarea în urma barajului (Țara Galilor, Scoția sau Ucraina).

Reclamă

Programul primei zile de la Cupa Mondială 2022:

Cum arată grupele de la Cupa Mondială:

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul Mondial | Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo se pot duela, cel mai devreme, în semifinale

Se știe traseul pentru Campionatul Mondial 2022 după ce s-au tras la sorți grupele. Într-o festivitate care a avut loc la Doha, granzii fotbalului au aflat cu cine se vor duela la turneul final din Qatar, programat a se disputa între 21 noiembrie şi 18 decembrie.

Spania și Germania au fost repartizate în „grupa morții” și vor juca primul meci șoc al CM 2022. Partida va avea o miză uriașă și i-ar putea facilita un traseu mai ușor. Echipa care se va califica de pe primul loc o va avea adversară, în optimile de finală, pe naționala care se va clasa pe poziția secundă în grupa F, din care fac parte Belgia, Croația, Maroc și Canada.

Un duel stelar este programat și în grupa C, între Lionel Messi și Robert Lewandowski. Atât Argentina, cât și Polonia, speră să evite o confruntare teribilă în „optimi”. Ocupanta locului doi va da, foarte probabil, peste Brazilia.

Meciul dintre marii rivali ai ultimului deceniu, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, nu va putea avea loc înainte de faza semifinalelor de la Campionatul Mondial. Argentina și Portugalia ar putea să fie adversare chiar și în marea finală!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și