Închide meniul

Sergio Aguero ar putea pleaca de la Manchester City. ”Îi păstrăm numărul 10”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 8:09

Sergio Aguero ar putea pleaca de la Manchester City. ”Îi păstrăm numărul 10”

DPA Images / Mike Egerton via hepta

Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelon

Aguero mai are contract cu City până în 2021, iar clubul îi va permite să se întoarcă în Argentina la Independiente, formație la care și-a început cariera profesionistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aguero e așteptat înapoi în Argentina: ”Îi păstrăm numărul 10”

Lucas Pusineri, antrenorul lui Independiente, este entuziasmat de o posibilă venire a lui Aguero și declară că i-a păstrat deja tricoul cu numărul 10.

"Sper să îl antrenez pe Kun Aguero. I-am fost coechipier şi îmi doresc ca în viitor să am ocazia să-i fiu şi antrenor. 

Să sperăm că în mandatul meu la Independiente îl voi reîntâlni pe Sergio. Îi păstrăm numărul 10. Ar fi minunat pentru toţi cei care iubim Independiente să îl avem din nou alături de noi pe Sergio”, a declarat Pusineri pentru presa din Argentina.

Reclamă

Aguero joacă la Manchester City din 11 iulie 2011. El a înscris pentru ”cetățeni” 180 de goluri în 261 de meciuri și a câștigat trei titluri de campion în Premier League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” Vezi toate știrile
Citește și